sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Rasittavaa puuhaaRasittavaa puuhaa. Nimittäin silittäminen. Varsinkin verhojen silittäminen. Siksi tuli tätäkin hommaa pitkitettyä tähän asti. Meni vähän myöhäiseen jouluverhojen vaihto tänä vuonna.


Silittäminen on tylsää ja hidasta. Tai yleensä se on tylsää, ei ollut tällä kertaa. Hidasta kylläkin. Eivätkä verhot ikinä mahdu koko leveydeltä silityslaudalle. Eikä kaikkia ryppyjä saa sileäksi kuitenkaan (minä ainakaan...)

Miksi sitten silittää? No siksi, koska joku oli niin tyhmä, että pesi reippaana viime joulun jälkeen kaikki verhot. Kaikki seitsemän paria.

Kun vielä lisätään kakarat apureiksi tähän puuhaan, niin hyvä tulee. Ja tietysti, ettei liian helpolla pääse, kannattaa ottaa puolipimeässä hämäriä kuvia samaan aikaan.

Elli ja Pii pitivät kyllä huolen, ettei homma käynyt turhan tylsäksi tällä kertaa.Verhot revittiin alas silityslaudalta useampaan kertaan.


Välillä painittiin keskenään...Ja verhot revittiin taas alas. Niiden seassa oli kiva leikkiä.Piin ilme, kun se ensimmäistä kertaa näkee ja kuulee höyrysilitysraudan.


"Antaudun!"


Ahkeroinnin jälkeen onkin hyvä ottaa vähän rennommin.


Ainakin siihen asti, kunnes tuuletettavaksi menevät matot alkavat kiinnostaa enemmän.


Tulikin näistä kuvista mieleen, että tuon revityn tapetin voisi kokeilla paikata. Se on jo tarpeeksi kauan aikaa ollut tuon näköinen. Eivätkä kakarat enää revi tapetteja niin kovalla innolla, kuin aikaisemmin.


Mukavaa sunnuntaita ja kolmatta adventtia!6 kommenttia:

 1. Hihii, voi ihanat! Mahtavia kuvia! Apurit on juuri tarpeen tuossa muuten niin tylsässä työssä. Mäkään en ole vielä jouluverhoja vaihtanut...Kiitos samoin, mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, apurit on kyllä tarpeen tuossa hommassa. Rasittava homma, ja verhot ovat ikkunoissa vain kuukauden, max kaksi. Liikaa ikkunoita :D

   Poista
 2. Aivan mahdottomia, ihania kisuleita löytyi täältä ♥♥.
  Kuin Minni pienenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kisut ovat varmasti myös mielissään kehuista :)

   Poista
 3. Ei verhojen silittämisellä niin väliä, kunhan kissat tulevat silitetyiksi! Meillähän ei verhoja ikkunoissa olekaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluummin sitä silittäisikin kissoja, kuin verhoja. Kissat ovat varmasti samaa mieltä, ainakin siihen malliin pyörivät ympärillä kun eivät saaneet tarpeeksi huomiota. Välillä tuntuu, että meiltäkin pitäisi ottaa verhot kokonaan pois...

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...