PiiNimi: Pii
Syntynyt: 15.7.2016
Tuntomerkit: musta-harmaa - valkoisilla merkeillä, pitkäkarvainen


Pii on saanut nimensä erikoisen kuuloisesta naukumistyylistään. Kimeä ja pitkä. Välillä suu on auki, mutta ääntä ei kuulu. Piillä on myös normaalia pienempi leuka, jonka takia Piillä on ylöspäin katsoessaan suu aina auki.

Pii tuli meille vähän niin kuin vahingossa. Tai oikeastaan pelastimme sen. Eräs henkilö oli kuullut, että olimme kissanpentua vailla. Ja tämä henkilö oli tehtaan pihalla ruokkinut yksinäistä kissanpentua. Emo ja muut pennut oli jo ilmeisesti viety löytöeläintaloon, mutta tämä pentu oli jäänyt jälkeen ja piileskeli rautakasan välissä.

Tämä henkilö siis ilmestyi pihallemme kissanpennun (reilusti alle luovutusikäisen) kanssa. Kuulemma pentua uhkasi lopettaminen :( Tai sitten se saisi paleltua pakkasten tultua. Olimme jo tässä vaiheessa käyneet katsomassa Kokkolan Kotipesästä toista kissanpentua ja varanneet sen. Mutta eihän nyt pientä orpoa kissanpentua voinut tuomita kuolemaan. Vielä kun se katsoi suoraan silmiin ja miukui... Niinpä Pii siis jäi meille. Ajattelin, että kyllähän sitä varmaan kahden pennun kanssa pärjää jos kerran yhdenkin.

Alkuun Pii oli erittäin arka, kuten arvata saattaa. Sillä ei ollut aikaisempaa kontaktia ihmiseen. Se sähisi ja pelkäsi kaikkea. Niinpä Pii sai oman "eristyskopin", jossa se sai totutella sisäelämään. Pii oli tullessaan vain noin 7 viikon ikäinen. Aivan liian pikkuinen. Arvioimme sen syntymäpäiväksi 15.7.2016. Ruokahalut sillä oli kuitenkin hyvät. Ja matokuurinkin sai menemään alas (vatsa oli sillä melko pullollaan).

Pikkuhiljaa Pii kuitenkin kesyyntyi. Ruokkiminen auttoi tässä valtavasti, Piillä meinaan on aivan valtavat ruokahalut. Muutaman päivän päästä tulostaan sain jo koskea siihen. Sylissä sitä sai pitää viikon päästä. Kahden viikon kuluttua se tuli jo omatoimisesti syliin. Kesyyntymisessä auttoi myös myöhemmin kotiin tullut Elli, joka toimii isosiskona.

Nykyään Pii on kova poika tulemaan syliin aina, kun vain saa tilaisuuden. Se tykkää nukkua sylissä. Parhain nukkumapaikka kuitenkin on mahan päällä jos vain siihen saa tilaisuuden.

Piin totuttaminen meidän muihin kissoihin oli erittäin helppoa. Helpompaa ei olisi voinut olla. Pii tulee kaikkien kissojen kanssa toimeen. Se tykkää kaikista ja kaikki ovat sen mielestä kivoja. Varsinkin Napu. Pii ihailee sitä. Vanhemmilla kissoilla menee vain välillä hermot kun Pii roikkuu kiinni koko ajan hännässä ja kaulassa. Pii ei ymmärrä jos sille ollaan vihaisia.

2 kommenttia:

 1. Mä oon niin onnellinen et tämä kissan otitte! Oli ihan hirveetä tietää et tehtaan pihassa on kissanpentuja oman onnensa nojassa :(
  Ne 2 muuta jotka aiemmin ilmestyi,menivät löytöeläintaloon ja tämä löyty myöhemmin.
  Kiitos teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun on muillakin (kodittomat) eläimet lähellä sydäntä :) Pennusta onkin kuoriutunut oikein ihana ja ihmisrakas sylikissa <3

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...