Elli


Nimi: Elli (Spuge, Melli)
Syntynyt: 1.6.2016
Tuntomerkit: kilpikonnaväritys, puolipitkäkarvainen


Elli sai nimensä jo ennen kuin edes olimme nähneet sitä. Päätimme nimittäin, että seuraavan kissamme nimi on Elli. Nimi on muunnelma meidän rakkaan, paremmille hiirestysmaille joutuneen kissan nimestä.

Elli tuli meille löytöeläintalosta. Kokkolassa sijaitsevasta Kotipesästä. Kuulimme sattumankautta, että sinne on tuotu löytöeläimenä kilpikonnanvärinen pitkäkarvainen kissanpentu. Olimme etsineet jonkin aikaa juuri sellaista. Lähdimme heti seuraavana päivänä katsomaan kissaa.


Elli oli myönteinen yllätys tavattuamme sen. Se nimittäin tuli heti luoksemme ja kehräsi. Ja lujaa. Sylissäkin neiti tykkäsi olla. Syntymäaika neidille oli löytöeläintalonväen mukaan noin 1.6.2016. Se olikin sitten varma siltä istumalta, että Elli tulee meille. Elli valitsi itse. Jouduimme vain harmiksemme odottamaan pakollisen 15 vuorokauden odotusajan, jos joku kaipaisi Elliä takaisin. Koko sen ajan pelkäsin, että tulee puhelu löytöeläintalolta.

Puhelua ei kuitenkaan onneksi tullut ja saimme hakea Ellin kotiin odotuksen jälkeen. Pii oli tullut meille tässä välissä (olikohan ollut viikon). Jännitti vähän miten tulevat toimeen. Elli asettui heti taloksi kantokopasta päästyään. Ensin kierrettiin häntä pystyssä koko talo, sitten ruokakupille. Piin kanssa ne tulivat heti hyvin toimeen. Tutustumisen jälkeen kissat juoksivat peräkanaa ympäri taloa.

Elli on oikein reipas pikkuneiti. Se oli heti seuraavana päivänä tulostaan kuin se olisi ollut meillä aina. Ihmisiä (vieraitakaan) se ei pelkää yhtään. Heti kun siihen koskee alkaa valtava kehräys. Sylissä tykkäsi olla heti alusta alkaen.


Elli ihailee Napua ja Totoa erittäin paljon ja haluaisi olla näiden kanssa jatkuvasti. Vanhemmilla pojilla menee välillä hermot Ellin riehumisen kanssa. Elli on kova tyttö kiipeilemään joka paikkaan mihin vain voi päästä ja ikävä kyllä repimään tapetteja. Tapeteista on lähtenyt paloja joka huoneessa. Ellillä on myös pakkomielteenä lankakerien repiminen ja vaatteiden kantaminen.2 kommenttia:

  1. Älä välitä, kaupunkikodissa kissat on repineet tapetit aivan riekaleiks, ihme kyllä maalla ei laisinkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, saahan niitä paikkailtua/uusittua. Maalla niillä on varmaan muuta mukavampaa puuhaa kuin tapettien repiminen :)

      Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...