tiistai 8. marraskuuta 2016

Pöydän kasaamisen pikkuapuritKissat tykkäävät olla kaikessa mukana. Mitä ikinä vain tekeekään tai mitä ikinä tapahtuukaan siellä ollaan. Vähintäänkin hengessä mukana. Pöydän kasaaminen ei ole tässä asiassa poikkeus.Kaikki varmaan tietävät millaista Ikean huonekalujen kasaaminen voi olla. Sen sekasorron päälle kun lisää vielä kaksi rasittavaa ja innostunutta kissanpentua pyörimään levitetyissä osissa ja pahvilaatikoissa. Sekä varastamassa kiinnitystarvikkeita... Vielä, kun pöytää sattuu kasaamaan puoliväsyneenä iltamyöhään.
Työkalut pitää tarkistaa. Onhan varmasti oikea kärki paikallaan?
Kissojen mielestä oli oikein kiva käydä ruuvipussilla varastamassa sälää. Minusta se ei ollut kivaa. Ellin perässä sai juosta koko ajan, kun se kantoi muoviosia suussaan. Pidinkin pussia sitten suurimman osan ajasta taskussa. Ihme kyllä, ainutkaan ruuvi ei hukkunut ja sain kasattua sen asianmukaisesti.

Seuraavan kasausoperaation ajan kissat saavat olla jossain muussa huoneessa odottamassa.


Kasaamisen jälkeen oli kissojen vuoro saada "tuliaisensa". Pii sai punaisenlapun kaulapannan ja kumpikin pääsi maistelemaan uusia herkkuja. Tai siis, herkkuja oli tarjolla.

Nämä herkut olivat tarjouksessa ja kun paketissa oli mukana kiva aktivointihiiri, se oli pakko ostaa. No, eiväthän ne kelvanneet näille nirppanokille! Näidenhän pitäisi olla ihan hyviä herkkuja. Kumpikaan ei edes maistanut, kuhan haistelivat vain. Höh.

Herkut kelpasivat kuitenkin vanhemmille pojille, Napulle ja Totolle erinomaisesti. Ne saavatkin sitten koko pussin jaettavaksi.


Noin sitä poistutaan paikalta koskemattakaan. Jotain parempaa?


Siinä se hieno aktivointihiiri nököttää. Kukaan kissoista ei koskenut siihen koko iltana.


Pitihän siitä valmiista pöydästäkin ottaa tietysti kuvia. Feat. Pii. Sen päällä on myös kiva pestä itseään ruokailun jälkeen (ruokakuppi sijaitsee aivan vieressä) Siinä oleva lasi onkin jo täynnä tassun jälkiä.

Kissat eivät osaa aavistaa lainkaan, että huomenna mennään taas eläinlääkäriin. Tehosterokotuksiin. Haha.
 2 kommenttia:

  1. Innokkaat ja ihanat apurit! Kissat haluavat tosiaan olla aina kaikessa mukana, nuo pakettien ymrärillä olevat narut ovat ihan lemppareita=) Hih, meillä on tuo sama aktivointihiiri, eipä se hirveästi ole sen koommin kiinnostanut, herkut maistuivat kyllä. Kaunis pöytä, kisutkin ottivat sen heti omakseen! Huomenna onkin sitten jännä päivä=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne narut saa aina kyllä kyytiä :D Hyvä, että teillä nuo herkut maistuivat :) Meillä vain vanhemmille. Kumpikaan pennuista ei tykkää olla auton kyydissä, joten ostin nuo herkut "lahjontaa" varten huomiselle matkalle... Pitänee kaivaa kaapista jotain muuta.

      Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...