maanantai 17. lokakuuta 2016

Kissakodin apurit: osa 1 Hajunpoisto


Kissan pissa haisee. Kissan kakka haisee. Kissan oksennus haisee. Kaikki mikä kissasta tulee ulos tai irtoaa, haisee. Meillä on neljä kissaa ja neljä hiekkalaatikkoa, joten niiden päivittäinen puhdistaminen ja siistinä pitäminen on hajuhaittojen kannalta erittäin tärkeää.

Olen kokeillut aikaisemmin useita hajunpoisto-tököttejä hiekkalaatikoissa vaihtelevin tuloksin. Pisimpään oli käytössä Piss Off-puhdistusaine. Nyt kumminkin kokeiluun tuli Savic Refresh'R Cleaning Spray (täältä*) sen oltua tarjouksessa. Tähän tuotteeseen ihastuin heti, aivan mahtava tuote. En vaihtaisi enää pois. Hajut lähtevät.


Savic Refresh'R Cleaning Spray

Sivuilta:
Savic Refresh'R Cleaning Spray* säästää sinua ja lemmikkiäsi bakteereilta. Aine poistaa tehokkaasti oksennuksen, virtsan ja ulosteiden jättämät tahrat ja sopii erinomaisesti hiekkalaatikon, kuljetuskopan tai häkin puhdistamiseen.

Testattu ja teholtaan todistettu aktiivinen vaikuttava aine, byotrol, taistelee kodin pahojen hajujen yleisimpiä aiheuttajia, eli bakteereja ja sieniä, vastaan.


Hiekkalaatikon pohjan pesu

Tätä on meillä käytetty nyt vähän niin kuin joka paikan raikastajana. Kissan hiekkalaatikoiden pesuun ja hajunpoistoon tämä on erinomainen. Eikä kissoja ole haitannut aineen haju lainkaan, vaan heti on kelvannut käydä laatikolla.

Tällä on ollut hyvä poistaa hajuja myös keittiön roskiksesta ja koska tätä voi käyttää myös tekstiileille, jopa mieheni työkengät raikastuvat tämän avulla. Puhdistustehokin on hyvä; myös kuivahtaneet oksennukset saa puhdistettua.

Tuotteessa on kohtalaisen voimakas tuoksu, joka saattaa ärsyttää hajuille herkkiä. Tuoksu laimenee kuitenkin ajan kanssa. Plussaa myös siitä että tuote on myrkytön, alkoholiton ja ympäristöystävällinen.


Uskaltaa haistella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...