perjantai 7. huhtikuuta 2017

Raaputtimen loppu


Kissojen leikitysleluksi muuttunut selänraaputin alkoi vetelemään viimeisiään. Pää ei pysynyt enää kahvassa kiinni, koska kierteet olivat menneet pilalle. Ilmeisesti ollut liian rankat leikit. Eipä se oikeastaan olekaan tehty tähän käyttöön, joten ei ole ihme, ettei se kestänyt.

Useista liimausyrityksistä huolimatta se ei ruvennut pysymään kahvassa kiinni. Raaputin päätyi siis suosiolla roskiin.


Sääli. Se oli yllättävää kyllä, niin kovin mieluinen kissoille. Sillä oli myös helppo houkutella ne pois pahanteosta, sillä se oli yleensä aina käden ulottuvilla.

Näin asiasta toiseen - selänraaputtimesta komiikkaan:

Sami Hedbergin & Niko Kivelän Wings of Comedy -kiertueen yksi stoppi sattui olemaan lähellä, joten oli pakko käydä katsomassa. Suosittelen! Sai nauraa. Jos vähänkään tykkäät stand upista, niin tässä menovinkki.

Puhelimella surkea kuva. Hyvin S3 vielä toimii.

Lippujen kanssa olisi tosin kannattanut olla vähän nopeampi. Ainoat vapaat vierekkäiset paikat olivat parvelta.


Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Raaputin siirtyi hautaansa täysin palvelleena! Onhan uusi jo ostoslistalla? Saako noita muuten tavan kaupoista vai onko ostettu jostain markkinoilta tms.? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On uusi ostoslistalla juu :) Tuo on lojunut käyttämättömänä muutaman vuoden roinalaatikossa, jos en väärin muista niin taisi tulla mainoskassin mukana jostain messuilta. Markkinoiltakin voisi tietysti löytyä. Kaupoissa en ole nähnyt. Pitää kärkkyä kun seuraavan kerran käy messuilla/markkinoilla :D

   Poista
 2. Raaputin on ollut siis hyvä lelu! Meillä on isännällä tuollainen myös käytössään, ja se ostettiin ihan jostain honkkarista, tokmannilta tms..pitääkin ensi kerralla katsoa kun tulee käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut oikein hyvä! :) Ahaa, eli jostain noista voisi löytyä. Niitä on sitten varmaan niillä osastoilla, joissa ei tule niin paljoa pyörittyä. Tarjoukset kun vievät aina huomion :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...