perjantai 14. huhtikuuta 2017

TassulottoEllin hyvä tuuri sukkien valikoimisen kanssa laittoi meidät lottoamaan pitkästä aikaa. Tarkoituksena olisi alkaa Ellin taidot lottonumeroiden valikoimiseen. Meillä itsellämme on niin huono onni lotossa ja muissa arvonnoissa, ettei kuponkeja ole tehty pitkään pitkään aikaan. Pari vuotta sitten muistaakseni teimme muutaman rivin, mutta siitä kupongista ei tullut edes senttejä.

Ideana oli siis numeroida paperilaput, rypistää ne ja Elli saisi sitten valikoida onnettarena kasasta.


Pii tietysti änkesi "leikkiin" mukaan. Tämä kasametodi ei kuitenkaan ollut mieluinen leikki. Kumpikin kävi makoilemassa lappukasan päällä, mutta ei ollut sen kummemmin kiinnostunut alkamaan valikoimaan yhtään mitään.


Elli hävisikin aika äkkiä omiin leikkeihinsä...


Ja Pii tylsistyneenä makoilemaan raapimapuun ylätasanteelle.


Seuraavaksi kokeilussa oli laittaa kissanminttua lappukasan sekaan. Ei toiminut. Elli meni aivan sekaisin mintusta.


Laput + kulho + sekaan piilotettuja nameja -yhdistelmä toimi.


Pii oli ollut aktiivisempi valikoimaan lappuja. Sekin sai valikoida kaksi riviä.


Onneksi kuitenkin itse onnetar innostui valikoimaan numeroita. Neljän rivin verran. Toivottavasti Elli valikoi ne samalla metodilla, kuin sukatkin.

Lähes kaksi tuntia kestäneen operaation jälkeen kasassa oli kuusi riviä. Jee. Nyt rikastumaan 😉


Pääsiäinen ei näy meillä oikeastaan mitenkään. Ainoat koristeet ovat kaksi muovinarsissia katon rajassa. Pääsiäisruohot on jo syöty tai revitty. Kokeilin askarrella muutaman pikkujutun, mutta kissat tuhosivat ne jo.

Meidän vanhempia kissoja ei kiinnosta koristeiden repiminen, joten aikaisempina vuosina on voinut jotain laittaakin. Ehkä sitten ensi vuonna nämä pienet olisivat rauhoittuneet sen verran, että voisi laittaa pääsiäiskoristeita.


🥚🥚🥚 Mukavaa pitkääperjantaita ja alkavaa pääsiäistä! 🥚🥚🥚12 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä myös sinne! :)

  Aikamoinen operaatio on ollut lottonumeroiden valinta. Kissoille aktivointia siinä samassa! Ja vautsi, kaksi tuntia ja kuusi riviä, nyt niitä ainakin on hartaudella mietitty, eiku. :D

  Jos päävoitto osuu, niin voisiko Elliä saada lainaan joksikin viikonlopuksi? Näiden omien onnettarenkykyihin ei ole kamalaa luottoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli operaatio joo :D Toivon mukaan ainakin yhtä huolella mietitty, kuin sukat oli valkattu. Aktivointia oli sen verran, että nukkuivat hyvin rauhassa loppu illan. Aivonystyrät väsyneitä ;)

   Jos päävoitto sattuisi osumaan, niin voimme tuoda Ellin lainaan ennen lähtöä maailmanympärysmatkalle ;D Tietysti pitää vähän aikaa malttaa odottaa, että lotossa oleva pääpotti ehtii taas kasvaa isommaksi ;D

   Poista
  2. Pidetään peukkuja teidän voitolle! :D Maailmanympärysmatkan valmistelut vievät niin paljon energiaa, ettei siinä kissanpentuja ehdi hoivata. Voidaan ottaa sekä Elli että Pii, ehkä onnekkuus on niiden yhteisvaikutuksessa. :D

   Poista
  3. Eipä tullut päävoittoa, vaikka huolella olikin valittu rivit :D Paljastettakoon, että kahdelta riviltä tosin tuli neljä oikein. Se on paremmin, kuin mitä on itse valikoiduilta riveiltä tullut. Paljonkin paremmin. Saavat kissat seuraavaksikin valikoida numerot. Tuodaan Elli ja Pii sitten lainaan, kun joskus vielä tärppää pääpotti ;D

   Poista
  4. Siis uskomaton suoritus, neljä oikein! :D Ensi kerralla ehkä jo viisi!

   Poista
  5. Oltiin myös aika ihmeissään suorituksesta :D Toivon mukaan tulos paranee harjoittelulla ;)

   Poista
 2. Nyt on lottovoitto jo lähes varma, sen verran antaumuksella on teidän rivit tehty! :D Meilläkin ainoa pääsiäiskoriste on (vehnänoraan lisäksi) poteroituneet tipuset: ne halusi tänä vuonna mennä lasipurkkiin kissoja piiloon.. :p Iloista pääsiäistä teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Haaveessa on ainakin hyvä elää :D Lasipurkki olisikin hyvä piilopaikka myös noille meidän kaapissa oleville tipuille... Pitää ensi vuonna tehdä tipuille sellainen piilo, jos repivät vielä noin innokkaasti kaikkea :)

   Poista
 3. Ihania 'arvontakoneita' :) Me tehtiin koirien kanssa kerran lottorivi, mutta ei ollut onni myötä. Ehkä kissojen kanssa on parempi tuuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan näin, sen verran työläs (ja hidas) oli operaatio. Koirien kanssa varmasti hieman helpompaa tuollainen "leikki" :)

   Poista
 4. Toivottavasti nyt onni suosii! Jos, niin mekin halutaan Elli lainaan=)
  Oikein hyvää pääsiäistä myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut päävoittoa, mutta pari kymppiä tuli. Paremmin kuin itse valikoiduilta riveiltä :) Jatkossakin kissat saavat valita numerot, aina kun satutaan lottoamaan. Ei tosin aivan joka viikonloppu raaski :D Jos pääpotti osuu vielä joskus, niin Ellin saa toki myös teille lainaan ;)

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...