sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kerjäävä putoaja


Kissojen kanssa tapahtuu vähän väliä kaikenlaisia hauskoja juttuja, eikä niistä useimmiten saa tai ehdi ottaa kuvaa. Saati videota. Pitäisi olla kamera koko ajan valmiudessa. Ja ne hauskat jutut eivät ole yhtään niin hauskoja kerrottuna pelkästään tekstinä. Piste.

Taas olisi ollut hauskannäköinen tapahtuma, mutta kamera ei ehtinyt mukaan. Elli oli nukkumassa raapimapuussa ja kesken unien taso tippui sen alta. Elli rämähti lattialle kyljelleen kesken unien rääkäisyn siivittämänä.

En ymmärrä miten se on mahdollista, sillä siinä tasossa on tosi pitkät kierteet... Eikä siis mitään hajonnut, taso vain tippui itsekseen. Eihän nyt Elli mikään pullukka ole...


Tilanne piti tietysti tarkistaa, kun ensin järkytyksestä toivuttiin.Elli on viimepäivinä oppinut Piiltä saman kerjäämistyylin. Tai ainakin lähes saman. Hienoa, että ne oppivat toisiltaan muitakin kuin vain pahoja tapoja. En tiedä kylläkään miksi ja mitä se kerjäsi, kun kuvasin tätä rämähdys tilannetta. Nameja ei ollut näkyvilläkään. (Pakko niitä oli sitten lopulta hakea kuitenkin).

Ehkä luuli saavansa nameja hyvitykseksi pahasta mielestä? Olihan neiti herätetty järkyttävällä tavalla päiväuniltaan. Tai ehkä hienosta esityksestä?Ellillä on vielä vaaleanpunainen karvaton maha leikkauksen jäljiltä. Ja kyllä, sitä on kiva taputella ja silittää. Niin pehmeä. Vaikka mielestäni kissoilla kuuluukin olla karvat, Ellin sileää mahaa silitellessä alkaa ymmärtää sfinxin viehätystä.7 kommenttia:

 1. Voi pikku Elliä, tietty pitää nami saada hyvitykseksi ikävästä tapahtumasta! Tuo kerjäystyyli on kyllä mainio=) Ja tosiaan ei sitä kameraa koskaan ole juuri niillä "oikeina" hetkinä käsillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kamera on käsillä vain niillä tylsemmillä hetkillä ja tuntuu, että kaikki kuvat ovat samanlaisia: kissa nukkuu, kissa makoilee, kissa syö, kissa istuu, kissa tuijottaa jne. Vaikka noita asioita se kissan elämä tosiasiassa onkin :D

   Poista
 2. Ihana kerjääminen ja kerjääjä! Maha on varmasti oikein hauskan tuntuinen. Pitäisikö pyytää lääkäriä ajelemaan Sepollekin jokin hauska laikku? :D

  Ajatus itsekseen hajoilevista kiipeilypuista vähän hirvittää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Sepon maha kanssa paljaaksi :D Mitähän eläinlääkäri meinaisi pyynnöstä?

   Kumma juttu, että noin heppoisesti tehty tuo kiipeilypuu, vaikka nuo ovat niin hintavia...

   Poista
  2. Varmaan laskuttaisi lisää, ehkä se olisi koiran trimmaamiseen verrattava toimenpide. :P

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...