tiistai 17. tammikuuta 2017

Mieluisimmat herkut


Meidän taloudessa on tehty viime viikkoina erittäin selväksi, mitkä ovat kissojen mielestä mieluisimmat herkut. Tällä hetkellä Purinan Party Mix voittaa kaikki muut herkkumerkit, jopa lihaisemmatkin vaihtoehdot. Niitä pitää olla aina jemmassa. Muut jäävät lähes kokonaan syömättä.


Kun namipussin otti esille kuvaamista varten, alkoivat kissat heti parveilla.Pii on varsinkin aivan hulluna näihin. Se alkoi taas kerjätä heti, kun kuvan ottamisen jälkeen otin pussin käteen.


Pakkohan kummallekin oli antaa muutama nami, kun noin nätisti pyydetään. Jo toistamiseen tänään. Ei olisi pitänyt rapisuttaa sitä pussia.
Nämä Dreamies-namit eivät jostain syystä ole kelvanneet vieläkään. Sama pussi meneillään vieläkin marraskuun alusta asti.


Namien mukana tulleelle aktivointihiirelle kävi tässä yksi päivä vähän huonosti. Joku (eli minä) potkaisi pimeässä sen kohtalaisella voimalla seinää päin ja siltä irtosi pää. Kuka sen oli jättänyt keskelle lattiaa?

Entinen se on. Päätä ei ole löytynyt, koska kissojen mielestä sillä oli kiva leikkiä ja viipottaa pitkin taloa. Luultavasti jossain sohvan alla...4 kommenttia:

 1. Party mixit on siis kiistatta parhaita! Pii on niin mainio kerjätessään=)
  Meillä tykätään noista dreamies- nameista,ihan kaikki, jopa Tarmo, vaikka onkin aika valikoiva=)
  Hih, no nyt on ainakin aktivointihiiressä tarpeeksi iso aukko mistä saada nameja ulos=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ovat :)

   Sitä ihmettelenkin, kun noita driemies-nameja on kehuttu paljon joka paikassa ja niistä on tykätty. Että miten ei meillä kelpaa...

   Joo, nyt tulee hiirestä namit ulos helpolla, kerran kun tassulla läppäisee :D

   Poista
 2. En kestä tuota kerjäämistä! :D Niin söpö!

  Meillä on ollut dreamies-herkkuja, joihin ainakin Kassinen oli aivan hulluna. Party Mixejä ei olla kokeiltu, vaikka aika moni kissa tuntuu niistä pitävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että teillä on kelvanneet :) En ymmärrä, miksi nuo jäävät meillä syömättä... Edes Napu joka on herkkulakossa ei maistanut kun tarjosin. Epäilen jo että joku virheellinen erä :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...