perjantai 13. tammikuuta 2017

Mielensäpahoittaja


Vaikka vanhatkin kissat leikkivät, niiden leikki on erilaista pentuihin verrattuna. Meillä onneksi kissat tulevat hyvin toimeen keskenään ja leikkivätkin keskenään. Napu ja Toto ovat ottaneet hyvin vastaan nämä kaksi pienempää.

Napu täyttää tänä vuonna jo kahdeksan vuotta. Virallisesti jo seniori-ikäinen siis. Se tietysti leikkii myös välillä, mutta ei enää läheskään sellaisella vimmalla kuin nämä kolme muuta. Napun leikki on enemmänkin tassuilla kokeilua ja (kissanminttu) lelun kiehnäämistä. Välillä se saattaa innostua jahtausleikkiin.

Näin vanhemmalla iällä Napusta on tullut oman arvon tunteva. Voisi sanoa, että vähän kärtyinen ukko. Painimisesta se ei tykkää yhtään ja sen se kyllä ilmoittaa muille kovaan ääneen. Välillä pennut yrittävät painia sen kanssa ja huudon kuulee kyllä talon toiseen päähän asti. Kaikissa muissa leikeissä se on mukana, mutta tuo painiminen on ehdoton ei ei.


Rauhallisilla päiväunilla.


Kunnes Elli aloittaa kokeilun.


Pii syöksyy myös mukaan. Pii yrittää usein Napulle samaa puuhaa, kuin lankakerälle. Tästä kuka tahansa seniori-kolli pahoittaisi mielensä.


Pii meni päiväpeiton alle. Napusta oli kiva tökkiä tassulla myttyä. Ellin mielestä oli kiva alkaa painimaan mytyn kanssa. Sekä purra.Elli riehaantui vähän liikaa, ja yritti taas painia Napun kanssa. Napu ilmoitti aika selvästi: EI.


Kissojen ilmeestä näkee kyllä aika selvästi niiden mielentilan. Tässä kärtyinen.


Elli ja Pii ottavat näistä vanhemmista paljon mallia ja matkivat niiden tekemisiä.


Piillä ei voisi oikeastaan olla enää yhtään ihailevampi katse.

4 kommenttia:

 1. Ei seniorit jaksa aina nuorempien tahdissa, niin meilläkin etenkin Tarmon kanssa, ja hih tuo Napun ilme, tunnistan tuon meidänkin kissoista=)
  Ja peiton alla oleva mytty on aina mielenkiintoinen!Ihania kuvia taas kerran♥ Mukavaa viikonloppua teidän väelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuollaisesta katseesta näkee kyllä heti, että mitä mieltä asioista ollaan :D

   Kiitos samoin! Viikonloppuja myös teille :)

   Poista
 2. Kassinen kyllä tuntee Napun tuskan! Mutta Napulla on kyllä kaksinkertaista kärsimystä, kun Kassista ei sentään kukaan imeskele. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napun ja Kassisen kärsimys helpottuu, kun kakarat aikuistuvat ja vähän rauhoittuvat tuon härppimisen kanssa. Meneekö kauankin, sitähän ei tiedä :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...