torstai 26. tammikuuta 2017

Kasvisruokaa


Kissoille kasvattamani ruoho oli vihdoin "kypsää" syöttöä varten. Viime aikoina on jäänyt vähän vähälle tämä siemenien kanssa leikkiminen. Johtuen kiireistä sekä huonosta muistista.

Tämän laitoin viikko sitten itämään ja se on saanut olla rauhassa korkealla kaapin päällä. Aikaisemmin pidin näitä kasvamassa keittiön hyllyllä, mutta Elli löysi ne joka kerta ja kävi tuhoamassa ne jo alkutaipaleella samalla ripotellen kahvinkeittimen päälle kasapäin multaa.Elli tykkää myös kaivautua heinän sekaan. 


Tässä puuhassa Piin liian pieni alaleuka tuli vastaan. Se ei saa kunnolla otettua heinää suuhun. Se tyytyikin enimmäkseen vain nuolemaan niitä.


Kasvustoa jäi vielä muutamaa "syöttökertaa" varten.


Vaikka melkein olisi ollut sama käyttää kissoja ulkona syömässä ruohoa... Ei uskoisi, että tammikuuta eletään.

4 kommenttia:

 1. Nam nam, ihania kuvia! Hih, tosiaan kohta pystyy syömään suoraan ulkoota=)

  VastaaPoista
 2. Ooh, mikä kasvusto kasvaa viikossa tuollaiseksi? Minusta tuntuu, että meidän kasvatusyrityksissä menee aina pidempään (ollaan kokeiltu ohraa ja maissia). Mutta no, ehkä se johtuu siitä että viljelmiä on tosiaan pidettävä kissojen ulottumattomissa, ja meillä se tarkoittaa aika vähävaloisaa sijoituspaikkaa..

  Onpas siellä vähän lunta ulkona! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohraa laitoin. Tarkalleen 8 päivää meni tuohon pisteeseen. Laitan siemeniä aina reippaasti ja aika pintaan. Osa jää kuitenkin itämättä tai on kitukasvuista. Starttifosforia vähän vielä mukaan. Aika valoisassa paikassa kuitenkin sen meillä saa pidettyä, että voi olla siinä suurin syy. Tosin liian nopea alkukasvu tarkoittaa yleensä aina nopeaa lakoamista :D Mutta näin kissanruohossa sillä ei tietysti ole merkitystä.

   Joo, lumet on hävinneet aika olemattomiin. Tosi talvisen näköistä :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...