tiistai 12. joulukuuta 2017

JoulukalenteriTänä vuonna kissat saivat joulukalenterin ostettuna. Viime vuonnahan näillä oli itsetehty kalenteri, jossa oli paljon nameja pusseissa. Ajattelin tänä vuonna kiireen keskellä päästä vähän helpommalla ja tyytyä kaupan kalenteriin.

Miten suuri pettymys olikaan, kun ensimmäisen luukun avasi. Olemattomat namit. Ei riitä millään neljälle kissalle. Miten sitä tuli ajateltua, että yksi kalenteri riittäisi? Muutama pieni murunen luukkujen takana. Välillä osa nameista on joutunut hukkaan kun ne ovat tippuneet ja pyörineet jonnekin kaapin alle. Vanhemmat kissat ovat joutuneet tyytymään PartyMixeihin, koska välillä luukun takana on vain kaksi herkkupalaa...

Näin pieni määrä. Kalliita herkkuja. Ihan kiva kilohinta...Toki positiivista tässä on se, että herkut ovat kelvanneet hyvin. Erittäin hyvin. Luukkujen avaaminen on oikein odotettu aamuinen tapahtuma.Pii on niin perso näille herkuille, että on vaikea antaa Ellille omansa.Ja välillä haukkaa ahneuksissaan sormesta.
Ensi vuonna meillä taitaakin sitten olla taas itsetehty kalenteri. Sitten ainakin kaikki neljä saavat tarpeeksi herkkuja. Tuntuu muutenkin hieman järkevämmältä avata luukku ja jakaa herkut kaikkien kanssa samaan aikaan.

Mukavaa tiistaita!


8 kommenttia:

 1. No voi harmi että luukusta löytyy noin vähän syötävää sitten :( onneksi edes maistuu eikä ole niin etteivät sitten kelpaisikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Harmittaisi vielä enemmän, jos namit eivät edes kelpaisi :)

   Poista
 2. No, ensi vuonna sitten tietää, että jättää valmiskalenterit kauppaan ja tehdä omat, herkkuiset kalenterit. :)

  Ja kuvissa on taas kerran supersöpöjä viiksiäisiä! Etenkin ahneuksissaa sormea kalvava tyyppi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tehdä oma, tai muuten pitäisi ostaa neljä näitä :D Tulisi vähän hintavaksi... Pii on ahne pikku possu :D Aika usein sormet koetuksella, jos herkkuja tarjoaa kädestä :D

   Poista
 3. Onneksi on kuitenkin hyviä herkkuja=) Ensi vuonna sitten taas oman kalenterin tekoon=)

  VastaaPoista
 4. Harmi, että herkkuja on kalenterissa liian vähän. Nuo kalenterit ovat tosiaan kuitenkin aika tyyriitä. Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä kalliita herkkujen määrään verraten :/

   Kiitos samoin! :)

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...