tiistai 19. joulukuuta 2017

Tontulle kyytiäViikonloppuna tuli vihdoin laitettua joulukoristeita ja muuta sälää. Ajattelin, että nämä kaksi olisivat jo niin "aikuisia", ettei niitä kiinnostaisi koristeiden repiminen enää niin paljoa. Viime vuonna olivat pahimmassa iässä, eikä koristeita voinut pitää oikeastaan missään.

Ja taas, kuten aina, luulin väärin. Keittiön pöydällä oleva tonttu ehti olla paikoillaan noin minuutin, kunnes se oli jo kynsissä. Pedon kynsissä.


 Pantteri lepäilee tyytyväisenä.


Mutta pantterin tassut hamuaisivat saalista!


Pantteri löysi karvaisen saaliin!


 Muutama potku näyttää tontulle kuka täällä on pomo!


Ai miksi EI? Pantterin täytyy saalistaa.Pantteri ei tiennyt, että olin suunnitellut kynsien leikkaamista. Pantterin kynnet ovat aivan liian pitkät. Pantterin leipominen nipistelee ihmisiä ilkeästi.


Myös näille patukoille. Pantteri ei tykkää takajalkojen kynsien leikkaamisesta.


 Häväistys leikata pantterin saalistusvälineet!Pantterin ylipitkien kynsien leikkaamisen jälkeen oli tiikerin vuoro. Tiikeri oli kuitenkin niin tuhma, että kynsi leikkaajaa ja yritti karata. Siten operoinnista saanut kuvia. Sääli. Ne olisivat olleet hauskoja taistelukuvia. Toinen ihminen oli kätevästi hävinnyt paikalta. Eipä mene pisteitä häneltä.Tonttu päätyi lopulta korkealle hyllylle, koska pantteri tai tiikeri kävi sen saalistamassa ja viemässä piiloon toistakymmentä kertaa. Ihmisellä meni hermot. Pedot saivat jouluisen hiiren korvaukseksi. Korvaava saalis ei kuitenkaan kelvannut niin hyvin. Siltähän puuttuu karvat!


Mukavaa tiistaita ja stressitöntä joulun odotusta!

6 kommenttia:

 1. Hih, tyypillistä, meilläkään ei tonttu olisi tuon pidempään ollut rauhassa=) Ei ole ikä näilläkään tuonut tuohon muutosta=)
  Kiitos samoin teille, rauhaisaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain :D Pikku riiviöitä ovat vanhempanakin :)

   Poista
 2. Pantterin tonttusaalistusretken järkyttävä loppu; kynnetkin vietiin. :D Meillä ei edes leikata takajalkoja, ne tuntuvat pysyvän sopivan tylsinä itsestään. :)

  Naurattaa muuten ihan hulluna nuo pantterin yksittäiset viikset nenänpielessä noin korkealla. :DDD Onko tiikerilläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkyttävä oli, mutta herkut paransivat mieltä :) Meilläkään ei muilta, mutta pantterilla on jostain syystä terävät :D Se ei oikein muutenkaan osaa käyttää raapimapuuta, joten etutassujen kynnet pitää leikata paljon useammin kuin muiden :D

   On ne hölmöt :D Tiikerillä on myös haituvat nenässä, mutta tiikeri on niin nopea ja villi, ettei tiikeristä meinaa sitten millään saada selvää "naamakuvaa" :D Sääli sinällään...

   Poista
 3. Hurja pantteri! Varmaan sai tonttuparkaan hyvän pidon potkiskeluun 😄

  Ihanaa joulunodotusta! 😊

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...