sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Maailman naurupäiväköTänään vietetään kuulemma maailman naurupäivää. En aikaisemmin ole tällaisesta päivästä kuullutkaan. Nyt sattui kuitenkin silmään selatessa niin uutisvirtaa. Ilmeisesti vähän jokaiselle asialle tarvitaan nykyään ihan oma päivä.

Naurupäivää on alettu viettää intialaisen lääkärin Maran Katarian aloitteesta vuosittain toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina.

Kissat eivät varsinaisesti naura, mutta niillä on usein ilmeitä, joita voidaan ihmisen silmin tulkita nauruksi. Ainakin vitsimielessä. Arkistojen aarteista löytyi pikaisella selauksella muutama esimerkkikuva:

Napulla taitaa olla suurin "nauru"Mielestäni kuitenkin sitä naurupäivää voisi viettää ihan joka päivä, ilman mitään erityisiä päiviä. Jo pelkästään kissojen kanssa sattuu päivittäin hauskoja asioita. Nykyään maailmassa on kuitenkin aivan liikaa negatiivisia asioita vatvottavaksi.


Hauskaa sunnuntaita 😁6 kommenttia:

 1. Vaikka kissat eivät oikeasti nauraisikaan, niin ainakin ihmisiä naurattaa näiden kuvien katselun jälkeen. Tuo kuva Napusta on aivan loistava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napu olisi varmasti mielissään kehuista :) Kaikki eivät loista suloisella ilmeellä :D

   Poista
 2. Hih, en myöskään ole tälläisestä päivästä kuullut, kaikkea sitä keksitäänkin! Ihan mahtavia "nauruja" teidän kisuilla=)
  Siispä hauskaa maanantaita ja koko viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikelle pitää nykyään olla oma päivä :D

   Kiitos, samoin teille!

   Poista
 3. Mainioita kuvia ja nauruja! Naurupäivästä en ole ikinä kuullutkaan, mutta saitte mut nauramaan vielä näin jälkikäteenkin. :) Kissojen kanssa saa tosiaan nauraa päivittäin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan tuli puun takaa tällainen naurupäivä-idea. Hyvä, että näistä "hylätyistä" kuvista oli iloa. Joo, kissoille saa kyllä nauraa :) On ne loppupeleissä niin hölmön hassuja otuksia <3

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...