lauantai 25. maaliskuuta 2017

Napu 8v.


Meidän vanhin kissa Napu täyttää tänään kahdeksan vuotta. Kunnioitettavassa iässä siis jo. Napusta ei vain huomaa ollenkaan, että sillä on jo ikää. Se leikkii usein pennun lailla. Myös meistä tuntuu, että vastahan Napu tuli meille - ei se voi vanha olla!

Toki kahdeksan vuotta voi olla parhaassa tapauksessa kissalle eliniän puolivälissä. Sitä toivomme myös Napun kohdalla. Että se pysyisi terveenä ja olisi seuranamme vielä toiset kahdeksan vuotta.


Napu oli pentuna erittäin villi tapaus. Sillä oli kaksivuotiaaksi asti sellaisia "riiviökissankohtauksia", jolloin se saattoi alkaa puremaan yhtäkkiä sylissä.

Asuimme Napun ensimmäisen elinvuoden ajan vuokrakämpässä. Joten se on joutunut jo yhden muutonkin kokemaan.Pentuna Napu tykkäsi seurata pesukoneen pyörimistä.
Napu on ollut aina luonteeltaan seurallinen. Se on ottanut hyvin vastaan kaikki nämä meidän talouteen myöhemmin tulleet kissat.


Toivottavasti meillä on vielä monen monta yhteistä vuotta edessä Napun kanssa ❤


6 kommenttia:

 1. Onnittelut Napulle synttäreinä! Toivotaan pitkää ikää ja terveitä vuosia!Ihana kuvasarja sankarista.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa teidän porukalle=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja mukavaa viikonlopun jatkoa myös teille :)

   Poista
 2. Paljon onnea Napulle! :) Pesukonekuva on niin söpö! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pesukoneen katselu oli mielipuuhaa, paitsi tietysti linkous ei ollut niin kivaa, sitä piti vähän pelätä :D

   Poista
 3. Napulle paljon onnea! Pentuna söpö ja aikuisena komea! :)

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...