perjantai 17. maaliskuuta 2017

HäiriötekijätTyöpäivän jälkeen on kiva rauhoittua ja istahtaa alas lukemaan lehteä kahvin kanssa. Huomionhakuiset kissat vain sattuvat aika usein pilaaman tämän hetken. Kuten tapahtui taas eilen illalla. Elli on ottanut vähän niin kuin tavaksi olla häiriötekijänä näissä lukutuokioissa.

Tämä kissojen tyyli hakea huomiota on varmasti hyvinkin tuttu kaikille kissanomistajille.


Alkuun Elli makoili ja pesi itseään ihan vain lehden reunalla. Näin pystyy hyvin vielä lukemaan.


Sekä kääntämään sivuja.


Sitten tein itse sen virheen, että vaihdoin istumapaikkaa pöydän toiselle puolelle, jotta saisi vähän tilaa. Jos saisi rauhassa tehtyä lehdessä olevaa ristikkoa.

Elli päätti tässä vaiheessa rätkäistä lehden päälle koko ruumiinsa. Jäi ristikko siltä erää tekemättä. Kaksi sanaa. Enempää ei ehtinyt.


Elli paistatteli lehden päällä vähän turhankin tyytyväisenä.


Vaikka otsikko onkin monikossa, Piistä ei oikeastaan ollut häiriötä. Tällä kertaa. Se kuitenkin oli hengessä mukana viereisellä tuolilla.


Mukavaa alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Hih, kummasti sitä aina siihen lehden tai kirjan päälle tullaan köllimään=)

  Kiitos, mukavaa viikonloppua myös teille!

  VastaaPoista
 2. Taattu tapa saada huomiota! Toinen toimiva on näppäimistön päällä tallustelu, mutta siitä yleensä tulee kissa työnnetyksi pois vähän nopeammin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin tulee :D Kerran joutunut palauttamaan tehdasasetukset juurikin näppäimistöllä makoilun takia. Tietokone sekos jostain näppäinyhdistelmästä :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...