sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Häiriö


Meillä on aika useinkin ihmeellisiä häiriöitä tv:n ruudussa. Näiden häiriöiden alkulähde on Pii. Se vaatisi meidän ihmisten jatkuvaa huomiota osakseen. Kyllähän nyt Piitä pitäisi katsoa ja ihailla, ei jotain typerää välkkyvää ruutua.

Jos Piitä ei ole huomioitu hänen mielestään tarpeeksi, Pii kokee tarpeelliseksi mennä tv:n eteen pällistelemään. Katsokaa minua!

Katsottiin nauhalta viikolla Subilta tullut Maailman taitavimmat kissat. Ainakin yritettiin katsoa. Piillä oli taas väärän väriset sukat jalassa.

Itse ohjelmasta mainittakoon sen verran, että odotin kyllä, että siinä olisi esiintynyt vähän enemmän oikeasti taitavia kissoja. Siinähän oli vain muutama, jotka osasivat hienoja temppuja.

Miten liikalihava kissa lasketaan taitavaksi? Taitava lihomaan? Ja sitten ne kissat, jotka tippuivat korkealta... Oikein hirvitti niiden puolesta. Vaikka siinä olikin "kissaexperttejä" (ainakin olevinaan) kertomassa, että kissan rakenne on sellainen, että ne kestävät korkeankin pudotuksen. No joo, kun kissa jatkaa juoksuaan pudotuksen jälkeen, se on varmaan ihan kunnossa? Totta kai se juoksee. Sillä perusteellako arvioidaan, ettei kissalla ole sisäisiä vaurioita? Tai murtumia? Toivottavasti kissojen omistajat käyttivät niitä eläinlääkärissä putoamisen jälkeen. Itse ainakin olisin käyttänyt...


Leppoisaa sunnuntaita!

5 kommenttia:

 1. Hih, Meillä on ihan sama että telkkarin eteen on tultava istumaan/makaamaan silloin kun sieltä jotain mielenkiintoista ollaan katsomassa. Tai sitten ehkä Piitä kiinnosti erityisesti lajitovereiden touhut=)
  Katsoin myös tuon dokkarin, tämä rullalautaileva kisu jäi mieleen temppuineen mutta ihan samoin ihmettelin tuota lihavaa kisua...ja tosiaan putoaminen korkealta voi aina olla vaarallista..!

  Kiitos, ja samoin teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se rullalautaileva kissa kyllä osasi paljon temppuja :) Siinä on ollut opettamista. Lihavaa kissaa en kyllä ymmärtänyt, että miten se liittyi koko ohjelmaan...

   Poista
 2. Toiseksi viimeinen kuva, voi juma. :'D Pii on niin hauska!

  Meillä jäi tuo ohjelma katsomatta, eikä kyllä haittaa. Ei tainnut olla mitenkää laadukasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtiinhän me sitä Sohvaperunoissa muutaman sekunnin ajan.. :)

   Ja se kyllä riitti ainakin mulle. Moni blogikissa (ja Seppokin!) on taitavampi kuin yksikään niistä "Maailman taitavimmista kissoista"

   Poista
  2. Näyttö ei kylläkään tykkää tuosta Piin touhusta :D Joo ei ollut mikään laadukas ohjelma. Vaikka dokumentin nimellä se kulki, sitä se ei ollut kyllä nähnytkään. Siinä oli oikeastaan enemmän "hauskoja kissavideoita", kuin osaamista...

   Seppo tulikin useasti mieleen ohjelmaa katsoessa :) Varsinkin sen rullalautailevan kissan kohdalla, joka yritti temppuennätystä.

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...