keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

SaalisPienet ja yksinkertaiset asiat voivat olla kivoja. Varsinkin jos sattuu olemaan pieni ja yksinkertainen. Kun kissat iskevät silmänsä johonkin omasta mielestään huippu "saaliiseen" se on pakko saada!Kerjääminen on meillä yleensä ensimmäinen vaihe. Tämä tehoaa parhaiten ja nopeiten. Pienellä vaivalla saa typeriltä ihmisiltä haluamansa. Elli on fiksumpi. Ei tarvitse nähdä vaivaa, jos toinen tekee työt. Riittää, että on paikalla odottamassa.

Mikä sitten oli tällä kertaa aivan pakko saada? Salaatti! Tuo ihanan kahiseva saalis, joka härnäsi petoja voileivän päällä.Jos ei kerjäämällä... Eikä pyytämällä...Niin sitten varastamalla! Typerä hidas ihminen...Murinaa päälle, ettei kukaan missään nimessä varasta kallisarvoista saalista!


Salaatista päätyi lopulta vain murto-osa Piin mahaan. Osa oli revittynä pitkin lattioita ja loput löytyivät pienenä silppuna sängystä nukkumaan mennessä.

Mukavaa keskiviikkoa!8 kommenttia:

 1. Ellin tyyli kuulostaa fiksulta. :D Söpöjä olette syömäkelvottomine salaatteinenne ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli on paljon fiksumpi, mitä sitä turhaa nähdä vaivaa :D

   Poista
 2. Ihania kerjäyskuvia taas kerran, Pii on niin mainio! <3 :D "jos sattuu olemaan pieni ja yksinkertainen", naurattaa. :DDD

  Seppo ihmettelisi, että miksi ei salaatti kelvannut mahaan asti menemään, kun se on maailman parasta. :P Sillä on nyt joku ihme salaattifiksaatio, aina kun sitä on niin pitää tulla odottamaan että saisiko, ja jos ei saa niin yrittää ottaa itse. On myös varastanut leivän päältä salaatinlehden!

  VastaaPoista
 3. Pieni ja yksinkertainen pätee oikein hyvin tässä tapauksessa :D

  Ai Sepolla on nyt meneillään vegaanivaihe :D Varastettu salaatti on tietysti vielä parempaa :D Saisivat nämä ottaa mallia, että söisivät sen salaatin kerran pitää saada se. Tulisi vähemmän sotkua :P

  VastaaPoista
 4. Loistava taktiikka tuollainen "jos et anna otan vaikka väkisin sen sulta". 😄👌

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...