torstai 10. toukokuuta 2018

MukanaJoskus ihmiset levittävät houkuttelevia muoveja, pahveja ja pieniä nippeleitä lattialle. Sitten niiden ympärillä istutaan ja räpelletään niitä kasaan. Joskus kauankin aikaa. Tässä puuhassa on erittäin kiva olla mukana. Apurina tässä räpeltämisessä.Omilla leluilla houkuttelu ei vedä millään vertoja seasta löytyville aarteille.Erityisesti ihania nippusiteitä!

"Miten niin muka apuri häiriköi kasaamista?""Typerät ihmiset eivät koskaan löytäneet tärkeitä ruuveja, jotka ehdin jo viedä parempaan talteen."3 kommenttia:

 1. Pitäähän sitä mukana auttamassa olla! Nippusiteitten pureskelussa varmaan kuluu aika hyvin, kun ovat niin kovaa tavaraa. Ja onneksi eivät sitten enää oleellisia kasauksen lopputuloksen kannalta. :D

  Millainen on askartelun lopputulos? Ihmisten huonekalu vai kissojen huonekalu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman apuria ei tulisi hommasta mitään :D Roskat on aina parhaita leluja :D

   Askartelun tulos oli ihmisille grilli. Meidän yli kymmenen vuotta vanha pallogrilli sanoi itsensä irti viime kesänä. Hiilet eivät enää pysyneet kun niin läpi ruostunut, jalat melkein irti :D

   Poista
 2. Thanks for sharing the sweet photos. Some cats like plastic or boxes, but you sure do love your plastic in the photos. We hope you are having a pawsome day.
  World of Animals

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...