sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Hellyydenkipeät


Näillä kylmillä pakkasilla kissat hakeutuvat mielellään lähelle. Jopa Elli, joka ei yleensä tykkää olla sylissä.

Ja tietysti johonkin asiaan keskittyminen on aika varma keino saada huomionkipeät kissat parveilemaan ympärillä. Varsinkin jos mies on tuijottanut äänettömästi tabletin ruutua yli tunnin ajan. Täytyyhän kissatkin huomioida!


Ellin yritykset saada huomiota ja silityksiä olivat melko turhia. Elli ei varmaan tiedä, mitä sanotaan miehistä ja useamman asian tekemisestä samaan aikaan... Tai ehkä Elli halusi pelata taas tabletilla.Leppoisaa sunnuntaita!
8 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia. <3 Ihmettelen vaan tuota miehen villapaitaa, kun ei yhtään kissankarvaa näy. Kuinka voi olla. :D Onko ihan näitä kuvia varten tarraharjattu? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin harjattu ja sänky edes pedattu :D Oikeastaan en tiedä missä meidän tarraharja seikkailee tällä hetkellä... Tuohon villapaitaan ei tartu karvat eikä nukka. Oli hyvä ostos kirppikseltä, maksoi 1,5€ :)

   Poista
  2. No on ollut hyvä ostos! Toivottavasti tulisi täälläkin vastaan. :) Lakanat on muuten tosi nätit!

   Poista
  3. Kiitos :) Välillä tekee oikein hyviä löytöjä superhalvalla. Harmi vain että nykyään aika usein myyjillä hirveät hinnat... Ennen Huutokauppakeisaria kirppishinnat olivat oikeita kirppishintoja :)

   Poista
 2. titanium alloy - tin-arts.com - TITS
  Tits titaum titanium alloy is a flexible alloy used titanium tv apk in buy metal online the manufacture of mechanical parts and parts titanium necklace mens for the production and sale of parts, parts, accessories $3.99 · ‎In titanium legs stock

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...