sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Haleja


Meilläkin saatiin maa valkoiseksi viikonlopuksi. Kissojen kanssa piti tietysti käydä pihalla ihmettelemässä lunta.

No jaa, oli vähän turha reissu. Kissoja ei olisi vähempää voinut kiinnostaa. Jotta ne olisivat päässeet edes hiukan nauttimaan ulkoilusta ja lumesta, piti niitä kantaa kauemmas talosta. Heti maahan laskettaessa luonnollisesti juostiin takaisin ovelle. Hyi miten märkää ja kylmää!

Tästä operaatiosta ei jäänyt ihailtavaksi mitenkään hienoja kuvia. Pelkkiä selkiä ja juoksevia takapuolia. Alla esimerkki.

Sisällä on huomattavasti mukavampi ihailla ulkomaailmaa. Turvallisesti ikkunan lävitse. Ja bongata lintuja. Lämpimässä ja kuivassa.

Viitisen minuuttia kestäneen ulkona reippailun jälkeen on tietysti vielä mukavampi mennä kaverin kanssa päikkäreille. Hakea lämpöä ja pehmeyttä toisesta. Ulkona oli niin kylmä! Luultavasti kissojen mielestä lämpömittarissa täytyi olla pilkkuvirhe, muka vain 0,5 astetta pakkasta.Tämä on jo aika monesti sanottu, mutta sanotaan taas jälleen: jospa seuraavaksi ulkoillaan paremmalla fiiliksellä. Ehkä toistamalla sitä se toteutuu vielä joskus.

Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Ulkoileva Pii on oikein uljas kissaeläin söpön villapaitansa kanssa. :D Ehkä kissoilla on sama ongelma kuin ihmisilläkin, ensimmäiset kylmät säät tuntuvat kuolettavilta, mutta kun mittari on kerran käynyt -15 asteen paikkeilla alkaa olla puoli astetta jo kesä ja sitten kelpaa lumessa kahlata! :)

  Halikuvat aah ja ooh. <3 Ekassa kuvassa taitaa näkyä Piin lyhyt alaleuka hyvin, sitä ei normikuvista yleensä huomaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin uljas :D On kyllä totta että ensimmäiset pakkaset tuntuvat aivan kamalalta itsellekin. Tuntuu aina talven alussa, ettei voi mitenkään pärjätä pakkasilla... Nyt illalla oli kaksi astetta pakkasta, ja tuntui ettei edes pilkkihaalarissa pärjäisi :D Toivottavasti se on juurikin näin kissoillakin, olisi kivempi jos ulkoilu ei olisi niin suurta taistelua...

   Näkyy :) Niitä kuvia on vähemmän missä leuka näkyy, kun Pii jostain syystä katsoo aina kameraan. Luontainen linssilude pienellä "kauneusvirheellä" :D

   Poista
 2. Lämpimässä on kivempi olla kuin ulkona kastelemassa tassuja! Helppo siis ymmärtää tuota ajatuksenjuoksua:D ehkä sitten lämpimällä ilmalla ja tosiaan harjoittelulla se ulkoilukin alkaa maistua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Vielä kun tuollainen plussalumi jää ikävästi tassukarvojen väliin paakuiksi :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...