tiistai 26. syyskuuta 2017

Pelkurit


Jokunen aika sitten siivotessani varastoa silmään sattui pölyyntymässä ollut radio-ohjattava auto. Sen on täytynyt olla aika kauan unohtuneena, koska itsellä ei ainakaan ole pienintäkään muistikuvaa sen alkuperästä.

Tyytyväisenä ajattelin, että tästä voisi saada kissoille hauskaa ajanvietettä. Laittaisi narulla lelun kiinni autoon. Miten helppoa olisikaan leikittää kissoja tämän avulla! Luulin tietysti väärin.

Kaksi pikku pelkuria. Niitä ne olivat. Lelu ei ollut kiva. Auto ei pidä juurikaan minkäänlaista ääntä, mutta ilmeisesti kissan korville ääni on jotain aivan hirveää. Vielä kun tuo vehje välillä syöksähtelee mihin sattuu...Elli sentään uskalsi kokeilla tassun kanssa, Pii sen sijaan pysyi visusti Ellin takana. Turvassa hirviöltä.Autosta oli oikeastaan enemmän hauskuutta meille ihmisille. Sen avulla oli nimittäin hauska pelästyttää (hyppäyttää) pahaa aavistamattomia ihmettelijöitä.

No tulipa kokeiltua tämäkin. Auto päätyi takaisin varastoon keräämään pölyä.

Mukavaa tiistaita!8 kommenttia:

 1. Voi ei, toisia siellä auto kiusaa! Kamalaa. :D Olisi kyllä ollut hyvä lelu sellainen perässävedettävä naru, jos eivät olisi pelänneet autoa. Oikea ikiliikkuja, ja ei olisi ihmisen tarvinnut liikauttaa evääkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kamalaa :D Näin on. Sellaista ikiliikkujaa tuosta haaveilin, ei vain oikein mennyt ihan kuin kuvitelmissa...

   Poista
 2. Voi toisia! :D Hyvä idea oli kokeilla, harmi, ettei toiminut odotetusti. Kivoja syyspäiviä!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oli joo :) Komeita hyppyjä oli kun pelästyivät liikettä :D

   Poista
 4. Haha, jotenkin ei yllätä, että ihmisten juoni ei mennyt kissoille läpi. Meillä ois taatusti ollut ihan sama reaktio. :D

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...