maanantai 22. toukokuuta 2017

Pikku petoSulka- tai höyhenlelut on parhaita. Pii ei oikein muilla halua leikkiä. No ehkä palloilla joskus.

Piillä on niin paljon rauhallisempi tyyli verrattuna meidän muiden kissojen leikkeihin, että sille paras leikkihetki on silloin, kun muut ovat muualla. Pii jää muuten jalkoihin.


Ensin varmistetaan, ettei muita näy.


Sitten uskaltaa innostua taisteluun.


Ensin väijytään.


Sitten saalistaja iskee.


Mun!


Älä vie!

Hups.


Näitä leluja ei ole tehty kestämään. Joka kerta irtoaa vähintään yksi höyhen. Siksi meillä kissat eivät saa leikkiä näillä omin päin. Irronneet höyhenet menisivät varmasti suuhun.


Mukavaa alkavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Sama juttu meillä, höyhenlelut on laatikossa josta niitä sitten kaivetaan leikkeihin. ja aina on jokunen sulka irti..
  Kiitos, ja samoin teille mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Kivoja, mutta saisivat olla vähän kestävämpiä...

   Poista
 2. Herraje mikä kissakuume tässä tulee :D ja ikävä omaa kissaani, josta tuli reipas pari vuotta sitten enkeli :( Harmi kun nykyinen elämäntilanne ei mahdollista kissan hankintaa! Mutta vielä joku päivä!! :) Onneksi on tällaisia blogeja, mistä saa seurata muiden karvaisten elämää<3

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että näistä meidän kissoista on iloa :) On hienoa ja vastuullista, ettei hanki kissaa hetken mielijohteesta, varsinkin kun tietää, ettei se sovi tällä hetkellä elämäntilanteeseen. Sitä omaa pörröistä kehrääjää on hyvä odottaa vaikka vähän kauemminkin :)

   Poista
 3. Rauhallisempia leikkejä harrastaa myös Kassinen, ja silloin pitää Sepon olla muualla tai ei Kassisleikeistä tule mitään... Sulkalelujen soisi kyllä olevan kestävämpiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi me ihmiset otamme huomioon myös nämä rauhallisemmat leikkijät. Ei tule sitä mielipahaa :) Joo, noi sulkalelut eivät kestä oikein minkäänlaista leikkimistä!

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...