maanantai 15. toukokuuta 2017

Niinpä tietysti
Toissa yönä heräsimme kohtalaisen kovaääniseen rämähdykseen. Ääni muistutti lähinnä sellaista, että jossain olisi kaatunut kokonainen kaappi. Ei muuta kuin ylös ja tarkistamaan tilanne. No joo, kissat olivat sitten ravanneet ilmeisesti jossain kissanminttuhuuruissa ja raapimatelineestä oli sitten rämähtänyt osa nurin. Yöllä sitä ei jaksanut alkaa kasaamaan. Valot pois ja takaisin peittoihin.

Aamulla lähempi tarkastus kuitenkin osoitti, että raapimateline olikin hajonnut vähän isommin, kuin yöllä vaikutti. Voi ku kiva. Huokaus.


 Syylliset alkoivat aika äkkiä parveilemaan ympärillä.


Telineeseen pyöritettävistä pilareista (onkohan lie oikea termi noille) oli revennyt muoviosat ja kierretangot jääneet tasoihin. Kahdesta kohtaa.

Taisinkin vasta mainita jossain postauksessa, että tätä pitäisi tukevoittaa jotenkin. No vähän myöhäistä nyt. Kyllä harmittaa.


Tämä ei enää pysy kasassa. Muoviosat pitäisi saada korjattua. Liimallahan nämä eivät varmasti pysy. Jossain (ja jonkun) kaupan liimahyllyllä olen nähnyt muovinhitsausainetta. Sen toimivuudesta ei ole kokemusta, mutta tähän sitä voisi kyllä kokeilla. Jos ei sillä onnistu, niin pitää ottaa järeämmät aseet käyttöön.


Kissat ne eivät osaa olla syyllisen näköisiä. Muka viattomia.7 kommenttia:

 1. Oi voi, siellä on tosiaan ollut yöllistä menoa ja meininkiä! Kerro sitten saako puun vielä millä menetelmällä kasaan.
  Mukavaa alkanutta viikkoa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä sellaiset ravaamiset :D Kerron juu. Toivottavasti sen jollain saa. Tässä on vähän punnittu vaihtoehtoja, että mistä aloittaa.

   Kiitos, samoin myös teille! :)

   Poista
 2. Voi ei! :D Kunnolliset riehumiset kun ei puukaan kestä. Montakohan kissaa tuohon on tarvittu, onkohan junioriosasto saanut sen ihan itse aikaan vai tarvinnut apua keski-ikäisiltä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo :D Veikkaan, että puussa on ollut vähintään yksi vanhempi näiden junioreiden kanssa. On se ainakin aikaisemmin kestänyt näiden pienempien painon. Tai sitten ne ovat lihoneet niin paljon :D

   Poista
 3. Auts ja vielä kaksi menetettyä osaa. Meillä kävi samoin yhdelle niin jätettiin se osio vain pois. Täälläkin halutaan kuulla, jos onnistut saamaan puun vielä kasaan. :) Kissat miettii vain, että kukahan kumma on käyny hajottamassa heidän puunsa, joku ilkimys.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinattiin kanssa saamaa, mutta tuohon jää törröttämään nuo kierretangon päät aika ilkeästi :/ Juu, laitan postausta sitten, kun saan tuohon tolkkua, toivottavasti :)

   Kissat eivät ole suostuneet jostain syystä enää oikein menemään tuohon puuhun, onkohan kenties joku osa tipahtanut päälle? Ja sehän on tietysti meidän ihmisten syy :D

   Poista
 4. Tuollaiset muovirakennelmat menevät kyllä todella helposti nykyään rikki. Meillä oli myös tuollainen kissatorni, josta tipahti yksi torni, mutta ei oikein tiedetty, mitä sille sitten tekisi. Voisikin melkein koittaa tuota mainitsemaasi muovihitsaus juttua, jos se sillä toimisi.

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...