perjantai 3. maaliskuuta 2017

Patteripeti


Vihdoin tämä patteripeti kelpaa nukkumapaikaksi jollekin. Tämä peti on ostettu neljä vuotta sitten, eikä sitä ole aikaisemmin kelpuutettu. Napu ja Toto ovat jo neljä vuotta kartelleet koko hökötystä. Sitä on kokeiltu tuloksetta kaikissa eri huoneissa.

Pii on nimittäin nyt ominut tämän nukkumapaikan. Eikä siitä varmasti ole kilpailua muiden kanssa. Muillehan se ei kelpaa ollenkaan. Hyvä, että nyt sitten edes yhdelle. Olen useasti meinannut kaupitella sitä eteenpäin. Tiellä se on vain oikeastaan ollut.

Hienoa, että tällekin löytyi nyt käyttäjä.

Patteripeti olisi tarkoitus pitää tekemäni ikkunastakyttäystasohökötyksen alla "piilopetinä", mutta kissat ikävä kyllä kaatavat sen joka päivä. Kerran on kaatunut patteri mukanaan. Ehkä pitäisi laittaa se kiinni paremmin, tai olisi pitänyt tehdä siitä tukevampi.


Sitten Ellin kuulumisia;


Elli koki ilmeisesti ettei saanut tarpeeksi huomiota, kun kirjoittelin tätä postausta. Tai sitten Ellikin halusi itsestään edes pienen maininnan. Vaasan Revitty on nyt kirjaimellisesti revitty. Kahdesta kohtaa. Ja tämä pussi oli avaamaton.

Mukavaa ja revittyä alkavaa viikonloppua!2 kommenttia:

  1. Patteripeti näyttää niin mukavalle, hyvä että nyt on löytänyt käyttäjän!

    Hih, voi ei, kyllä nauratti, revitty on kirjaimellisesti revitty=)

    Kiitos ja samoin teille!

    VastaaPoista
  2. Joo vihdoin kelpaa, ehti neljä vuotta pyöriä turhana... Leipälaatikko pitää hommata, saa leivät Elliltä turvaan :D

    VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...