perjantai 10. helmikuuta 2017

Pompitaan


Vaikka nämä kaksi ovatkin rauhoittuneet paljon leikkauksien jälkeen, vielä näille tulee sellaisia riivatun pennun kohtauksia. Niitä, missä juostaan peräkkäin lähes seiniä pitkin.

Meidän pitää välillä hyppyyttää kissoja oikein kunnolla, jotta yöllä ei sitten ravattaisi pitkin kämppää. Varsinkin, jos ne ovat nukkuneet koko päivän. Silloin voidaan jo aavistaa, että  ilta- ja yöravaamiset ovat tuloillaan.

Paras keino väsyttää nämä kaksi on narullinen sulkalelu. Sen kanssa ne pääsevät purkamaan kunnolla ylimääräistä energiaansa.


Elli juoksee ja hyppii lelun perässä aina täysillä. Se ei osaa rajoittaa itseään ollenkaan. Leikki usein lopetetaankin sitten, kun Elli aloittaa läähättämisen. Kun sille tulee liian kuuma. Aina se haluaisi vielä hypätä, mutta lelu viedään tässä vaiheessa aina piiloon.

2 kommenttia:

 1. Komeaa pomppimista! Pii oon aina niin hauskannäköinen ja Elli tosi kaunis. :)

  Aloin miettiä, olisiko leikkaus meilläkin rauhoittanut, ja en osaa sanoa. Ehkä ei.... :D Toisaalta meno oli varmaan muutenkin rauhallisempaa kuin siellä, kun Kassisen kehtaaminen on alusta asti pitänyt leikkimäärät rajallisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä onneksi rahoitti edes sen verran, että pahimmat ajat ovat ohi, myös tapettien repimiset ym.

   Kassisella onkin ollut hirveän iso työ yrittää pitää Seppoa kurissa :D Nämä kaksi ovat jättäneet meidän vanhemmat kissat suurimmaksi osaksi rauhaan, kun ovat oikeastaan riehuneet ja painineet vain keskenään. Kassisella ei ole ollut pakokeinoa :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...