sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Ulkoilu


Eilen oli niin kauniin aurinkoinen päivä, että käytiin kissojen kanssa pienellä happihyppelyllä. Niinkin kaukana, kuin takapihalla. Elli pääsi nyt ensimmäistä kertaa mukaan. Jee. Satunnainen valjasharjoittelu on tuottanut sen verran tulosta, ettei se enää riuhdo ja karkaa valjaista. Joten nyt Ellin uskalsi ottaa Piin kanssa ulos.
Elli näytti tältä suurimman osan ajasta. Molemmat jämähtivät takapihalla aurinkoiseen ja ainoaan lumettomaan kohtaan, josta ne eivät suostuneet paljoa liikkumaan eteenpäin. Pörrättiin sitten vain koivun ympärillä.


Pii pääsi tutustumaan puuhun. Niin siis, se nostettiin puun haaraan ihmettelemään. Se ei osaa kiivetä itse.Elli ei tykännyt jäisestä maasta tassujen alla.


Kumpaakaan ei saanut edes väkisin lumen päälle. Lisäksi lumen suunnassa kuljeskeli epäilyttävän näköisiä lenkkeilijöitä. Ei varmasti mennä tonne.

Elli kuitenkin tuntui tykkäävän ulkoilusta, kunhan ensin tointui alkujärkytyksestä.

Kyllä voikin päivässä voi tulla hirveä muutos maisemaan. Nyt tuo kissojen pyörimispaikka on jo lumen peitossa, sillä nyt on meilläkin päin satanut pitkästä aikaa.

Kissat ovat varmasti mielissään, kun käytiin ulkoilemassa edellisenä päivänä. Ei tarvinnut hangessa tassutella. Seuraavalla kerralla onkin sitten varmaan pakko.

Leppoisaa (lumista) sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Hyvä Elli, ehkä se vielä oppii, että kiemurtelematta pääsee useasti nauttimaan ulkoilmasta. :)

  Ja onpa ihanan keväisiä kuvia! Tänne tuli eilen lunta yli kymmenen senttiä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivotaan :) Se kun on niin omapäinen, että jos se karkaisi valjaista, niin sen perässä saisi kyllä juosta kauan :D

   Tänne myös satoi lunta aika paljonkin viikonloppuna. Nyt tulisi erinäköisiä kuvia :D

   Poista
 2. Ihania ulkoilukuvia, ja tosiaan niin keväisen näköistä! Tännekin tuli taas kunnon hanki, mutta kevättä kohti.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kevät otti vähän takapakkia :) Oli ennen viikonlopun sateita niin vähän lunta ja lämmintä, että alkoi jo nurmikossa vihertämään :D

   Kiitos, samoin!

   Poista
 3. Ihanan näköisiä kissoja! Mulla on kaksi ocicat rotuista kissaa. Eivät kumpikaan pidä ulkoilusta, kun ei pentuna opetettu. Mulla on blogi: alisaflowers.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläkään vanhemmat kissat eivät oikein pidä ulkoilusta, juurikin samasta syystä. Väkisin sitten välillä käydään vähän haistelemassa ulkoilmaa.

   Hienosti näyttää olevan blogisi aluillaan :)

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...