maanantai 2. tammikuuta 2017

Piin nolo pikku salaisuus


Piillä on salaisuus. Nolo salaisuus.

Koska Pii oli meille tullessaan vain noin kuuden viikon ikäinen, oli melko varmaa, että sille tulee jonkinasteisia käytöshäiriöitä. Pohdin näitä mahdollisia käytöshäiriöitä jo aikaisimmin

Tätä sen salaista puuhaa se on touhunnut melkein alusta asti. Ja se ilmenee useimmiten iltaisin. Sohvalla mieheni mahan päällä.

Piille on nimittäin jäänyt pennunkujeita. Se lutkuttaa lankakeriä. Myös mieheni kainaloita. Sille on jopa annettu ihan oma lankakerä, jota se saa leipoa ja lutkuttaa.

Ilmeisesti  se rauhoittaa itseään tai hakee hyvää oloa tällä toiminnalla. Puuhan jälkeen Pii nukahtaa aina syliin tai mahan päälle.

Naurettavaa, että Pii on jo muka olevinaan isokin kollikissa omasta mielestään, mutta iltaisin sillä on sitten noin lapselliset puuhat.
Välillä sitten "impataan" vähän kainaloa.


Puuhan jälkeen on mukava nukkua tyytyväisenä.

Emme ole viitsineet kieltää tai yrittää lopettaa Piin käytöstä. Eipä siitä periaatteessa haittaa ole, ja se mitä ilmeisimmin rauhoittaa sitä ja tuo hyvän mielen.

No välillä nyt mieheni tv:n katselu vähän häiriintyy, jos Pii tonkii kainaloa vähän liian rajusti...

2 kommenttia:

  1. Voi pientä suloista Piitä! Onneksi ei ole suurempia käytösongelmia, kunhan ei yritä lankaa syödä. Varmasti muiden kissojen läsnäolo on auttanut tilannetta, Pii olisi varmaan ongelmallisempi, jos ei olisi ollut yhtään kissaseuraa kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita käytösongelmia pelättiin etukäteen, mutta onneksi se on jäänyt vain tuohon puuhaan. Joo, jos olisi talouden ainoa kissa niin voisi olla aika mielenkiintoinen tapaus :D

      Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...