keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Puku poisTänään sai vihdoin ottaa Elliltä puvun pois päältä. Tai olisihan sen saanut milloin vain ottaa pois, mutta tehtiin täysin ohjeistuksen mukaan tämä homma.

Elliä on koko ajan häirinnyt tuo ärsyttävä puku ja Elliä ärsytti vielä enemmän sen pois ottaminen. Vielä kun joku kehtasi tulla herättämään aurinkoisilta päiväunilta ja toinen tuli vielä räpsimään taas tuon kameran kanssa kuvia.


Ensin piti ottaa tietysti pois panta, jonka avulla puku pysyi kiinni. Ilman pantaa se olisi lähtenyt jo aikaa sitten ja useasti pois.


Täytyy sanoa, ettei Elli oikein arvostanut puvun pois ottamista.
Haavasuojan pois ottaminen olikin pukua hankalampi ottaa pois. Elli ei meinannut pysyä millään paikallaan. Suojan kasteleminen auttoi vähän irrottamista. Pii oli tietysti myös mukana tarkkailemassa.
Haava oli erittäin hyvin parantunut. Hyvä, että sitä edes erotti. Muutama tikki tosin on vielä sulamatta. Ja mahassahan ei ole karvoja vähään aikaa.

Mutta mitäs Pii touhuaa taustalla?


Voi ei, taas tuossa puuhassa...


4 kommenttia:

 1. Mahtaa olla mukavaa, kun saa taas turkki pörrössä viilettää ilman moista makkarankuorta! Aivan uskomattoman pieni vaate se on, ihmeellistä miten on venynyt Elli päälle. :D

  Voi Pii! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on viiletettykin! Ollut hirveää ravaamista :D Ajattelin itsekin eläinlääkärissä, että voiko tuo muka mahtua Ellille, mutta niin se vaan venyi :D

   Poista
 2. Oi no nyt on mukava että puvusta päästiin, "kinkkurulla" on siis muisto vain! Ja mahtavaa että haava on niin hyvin parantunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muisto vain, joka paloi iloisesti pannuhuoneen pesässä :D Hienosti on parantunut juu, vauhtia riittää taas vaikka mihin!

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...