sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Piin typerät nukkuma-asennot


Siinä lyhyessä ajassa, jonka Pii on meillä ehtinyt asustaa, on kertynyt jos jonkin verran kuvia sen oudoista torkunta-asennoista - onhan se muutenkin vähän outo.

Tuli vähän siivottua koneelta turhia kuvia, joita on kertynyt yllättävän paljon. Näistä muutaman poimin tänne blogin puolelle talteen. Loput saivat lähteä juuri sinne Nevadaan. Rajansa kaikella, myös nukkuvien kissojen kuvilla.

Oikeastaan kaikissa kuvissa Pii nukkuu mielipaikassaan: sohvalla mieheni mahan tai jalkojen päällä. Tietysti poikien mieluisimman torkkupeiton päällä. Pii menee usein sohvan selkänojan päälle jatkamaan uniaan, kun tulee liian kuuma.
Mukavaa sunnuntaita ja toista adventtia!                                funnyasduck.net

4 kommenttia:

 1. Hih, voi mahtava mitä asentoja! Kiitos ja samoin teille mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Voi ei kun naurattaa nuo selällään suu auki nukkumiset! Näkyy vain ihana vaaleanpunainen nenä ja suu ja pikkuruiset hampaat. Ja mahtavia myös nuo selkänojalla lojumiset, vielä joskus luulisi raukan valuvan alas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pii nukkuu aika usein suu auki, kun sillä on liian pieni alaleuka :D Joo, ihme kyllä ei ole vielä valahtanu alas. Joku päivä tipahtaa, kunhan kokoa tulee lisää eikä oikein mahdu enää joka paikkaan :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...