perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukoristeilla pelleilyä




Piti miettiä kahteen kertaan, laitetaanko tänä vuonna joulukoristeita näiden kahden sankarin takia. Tuli nyt sitten kuitenkin laitettua. Kissat olivat tietysti mukana tässä touhussa, eiväthän ne halua jäädä mistään kivasta paitsi.

Vähän meinasi mennä sivuraiteille koko homma...



Meillä on näkynyt myös pieniä tonttuja.



Pii joulusukan vieressä.


Pii joulusukassa.



Oli varmasti tosi fiksua leikittää kissoja joulukoristeilla ja opettaa samalla että nämä ovat kivoja leluja. Näin jälkikäteen ajatellen...



Pst. Viikonlopun ajan Iittalan verkkokaupassa* kaikki normaalihintaiset mukit ja kupit alennuksessa -30% sekä ilmaiset toimituskulut. Voimassa 16.-18.12. Lisänä vielä kaikkiin yli 120€ tilauksiin kaupan päälle Kastehelmi-kynttilälyhty. Vielä ehtii jouluksi!



Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Hih, voi ihanat! Joulukoristeet löytyisivät leluiksi varmaan joka tapauksessa, näin ainakin meillä=)

    VastaaPoista
  2. Pii joulusukassa! :DDD

    Pidetään täällä peukkuja, että kisut olisivat hidasälyisiä eivätkä vain yhden leikityskerran perusteella kuvittelisi koristeita omiksi leluikseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivotaan :) Ne ei kylläkään ole mitään järjen jättiläisiä, että sinällään voisi olla, että unohtavat koristeet...

      Poista
  3. Kop kop kop, meillä on vielä saanut olla joulukoristeet rauhassa. Eilen yllätin Kisumme ompelupöydältäni tyytyväisenä pötköttelemässä. Se oli pudottanut ompelukoneen alalankojen laatikon laatialle. Sellaisia kivoja puolalankoja oli ollut myös näköjään oikein mukava pyöritellä pitkin lattioita... Nyt minulla on sitten puolalankalaatikossa vain yksi iso lankamytty..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Kuulostaa hyvinkin tutulta puuhalta. Siinä onkin sinulla sitten saksimista, että saa puolat erilleen. Kisulla varmasti ollut oikein kivaa :)

      Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...