sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Raksuttaa vai ei


Me vitsailemme usein, että Pii on vähän hidasjärkinen. Oli se sitten sitä oikeasti tai ei, tämä vitsi sai taas jälleen vahvistusta muutama päivä sitten, kun yritimme ottaa kerjäyskuvia.

Voi tietysti olla, ettei ihmisten keksi toiminut hyvin houkuttimena. Mutta kun kerran Pii kerjää välillä yksinään tyhjällekin, oli oletuksena ettei sillä olisi väliä, mitä kädessä pitää. Pii ei kuitenkaan tällä kertaa tajunnut sitten millään, että mitä tässä nyt tapahtuu tai mitä pitäisi tehdä. Kerjäyskuvat olivatkin sitten tyhjäilmekuvia. Typerän näköisiä sellaisia.


Tyhjä katse.Hölmö.

On tietysti aina se mahdollisuus, että tämä on Piin uusi temppu. Ainakin siitä on vähemmän vaivaa, kuin kerjäämisestä. Herkkuja pienellä vaivalla: näyttämällä tyhmältä.

Mukavaa sunnuntaita!


8 kommenttia:

 1. Voi juma, on kyllä niin tyhjä katse! Naurattaa taas kerran ihan hulluna. :DDD

  Ehkä Pii onkin silleen salaisesti fiksu, että turha ihmiskeksille on kerjätä, siihen samaan käteen ei kuitenkaan mahdu kissankeksiä, kun taas esim. tyhjään käteen sellainen mahtuisi. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Pii vain huijaa meitä typeriä herkkuautomaatteja, se on salaisesti fiksu :D Tokihan kaikki haluavat, että oma rakas lemmikki on kaikkein suloisin, älykkäin, parhain jne. :D

   Poista
 2. "Ei kukko käskien laula"-on varmaan Piin motto=)

  Mukavaa viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa vahvasti siltä :) Kiitos, samoin myös teille!

   Poista
 3. Vika kuva sai hihityksiä kyllä täällä aikaan :DD ihana Pii! <3

  VastaaPoista
 4. Onpa sööttejä kuvia. - Kiva kun kävit osallistumassa blogini arvontaan. Mukava saada uusia blogikavereita. Tykkäsin fb-sivustasi ja liityin seuraajaksi blogit.fi:ssa. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) Blogikavereita ei ole koskaan liikaa :) Sinun blogisi onkin ollut seurannassa jo jonkin aikaa.
  Mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...