keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Se kaikkein yksinkertaisin leluEhkä otsikko valehteli hieman, yksinkertaisin lelu on oikeasti varmaan langanpätkä. Mutta meillä ei leikitä langanpätkillä, koska ne ovat vaarallisia. Sanotaan sitten toiseksi yksinkertaisin lelu.

Vaikka meidän kissoilla onkin vaikka minkälaisia leluja huiskista palloihin, niin aina kuitenkin se kaikkein mielenkiintoisin lelu on ihan yksinkertainen pahvilaatikko.Varsinkin, jos pahvilaatikossa on ihanan rapisevaa sisältöä. Eihän mitään hauskempaa voi olla.
Pahvilaatikossa jaksaisi leikkiä vaikka kuinka kauan. Jos sekaan heittää vielä kilisevän pallon, saadaan taattua kissojen maksimaalinen hauskuus ja meille ihmisille maksimaalinen melusaaste.6 kommenttia:

 1. Ai sielä ihan kahdestaan on ahtauduttu laatikkoon kaikkien täytteiden lisäksi. xD Sopu sijan antaa, vai liekö vain mukavampi painia kun ei kaveri ihan helposti pääse karkuun.

  Ovatko vanhemmat kissat mukana laatikkoleikeissä vai jättävätkö väliin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan vähän kumpaakin, oli hirveää painimista :D

   Yleensä jättävät väliin. Toto tykkää jyrsiä laatikoita ja Napua ei kiinnosta muu, kuin niissä nukkuminen. Niin ja tietysti laatikon sisältö, jos sattuu olemaan ruokaa, kuten juuri tässä laatikossa oli ;) Uudet ruoat kiinnostivat enemmän, mutta oli pakko leikata ne vähäisetkin oranssin vilahdukset, kun kaikissa kuvissa näkyi Napun peräpää... Kuten aina :D

   Poista
 2. Laatikot <3 Ja söpöläiset siellä vieretysten.. <3 Pitääpäs munkin keksiä jotain rapisevaa täytettä laatikkoon, hyvä vinkki taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein tykkäsivät painia ja tonkia yhdessä laatikossa :) Vähän liiaksikin asti, kamalaa meteliä pitivät :D

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...