maanantai 24. huhtikuuta 2017

Möksö


Silloin pitää vähän mököttää, jos ollaan ilkeitä ja kielletään jotain kivaa.

Joku on ollut nyt ilkeä, eikä ole päästänyt kissoja omaan huoneeseensa. Huoneeseen on kannettu jotain. Ja suljetun oven takaa on kuulunut kolinaa, rapinaa ja jotain muuta ääntä, jotka olisi ollut niin kovin mielenkiintoista tarkistaa.

Se ilkimys on puolustellut tätä kieltoa lässyttäen jotain märästä maalista ja irtonaisista ruuveista. Ja jotain niin uskomatonta, että me kissat olisimme muka pyörimässä jaloissa. Ei kun apureina olisimme!Siinä masentuu, jos kaikkea mahdollisesti jännittävää olisi sen oven takana. Olisi niin kiva olla apuna puuhassa.

Edes yhteiset leikit eivät nyt kiinnosta.

Eikö pääsis edes kurkistamaan?

Jos vähän sais maistaa sitä maalia?

Niinku näin!Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen! Mukavaa alkanutta viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 2. Siis mitä tapahtuu kissojen huoneessa? Varmasti jotain supersuperjännää: aivan epäreilua, etteivät kissat voi ottaa osaa. :D Kyllä kuivuvaan maaliin pitäisi muutama tassunjälki saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloittelin rakentelemaan kissoille kiipeily/action-seinää :) Jos ne saisivat toteuttaa viettejään leikkiessään sen seinän kanssa, ja jättäisivät siten sohvan/sängyn/tapettien/verhojen/pöytien ym. vähemmälle huomiolle :D

   Mököttävät joo, kun ovi on kiinni eikä sinne ole päässyt maalaamisen/asennuksen aikana :D Huutavat oven takana ja repivät ovea... Alkuun ne saivat olla ihmettelemässä, mutta siitä ei tullut mitään. Märkä maali kiinnosti liikaa, ja Ellillä on joku ihme pakkomielle tunkea tassuja ja nokkaa porakoneeseen ja ruuviin ruuvatessa :/ Ja niitä irtoruuveja on tosi kiva pyöritellä tai laittaa suuhun. Vaaralliset leikit.

   Pääsevät huoneeseen tietysti aina niissä väleissä, kun maali on hyvin kuivunut eikä siellä ole rakennustarvikkeita levällään. Silloin tosin siellä ei ole mitään kivaa :D

   Poista
 3. Välillä on tosiaan syytä möksöttää ja etenkin jos jotain noin kivaa on tapahtumassa!

  Kiitos ja samoin teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kun haluaisivat olla kaikessa aina mukana :)

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...