sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Pahaa!



Taas jälleen sai lisätä yhden ruokamerkin siihen pahojen ruokien pitkälle listalle. Nämä meidän nuoremmat kissat ovat nirsoista nirsoimpia otuksia. Tässä on kokeiltu jo vaikka mitä merkkejä. Luultavasti lähennellään jo sitä pistettä, että voisi sanoa kaikkia mahdollisia.

Pentuna nämä olivat kaikkiruokaisia, söivät mitä vain niille antoi. Nyt kelpaa vain tasan yksi märkäruokamerkki. Raksujen kanssa ei ole mitään väliä, kaikki menee alas. Käynyt jo useasti mielessä, että jos ne on vahingossa tullut opetettua nirsoiksi. Mutta kun meidän vanhemmat kissat syövät aivan mitä vain... Niiden kohdalla taas vuorostaan ei ole tullut vastaan ruokaa, joka ei kelpaisi.


Joka kerta kuitenkin tullaan innokkaasti katsomaan. 


Ruoka ilmeisesti tuoksuu hyvälle, mutta suuhun sitä ei päädy ollenkaan.


Pahaa!



Tämä ruoka otettiin kokeeksi kohtuu edullisen hinnan takia. Ja siksi, että vaihtoehdot alkavat olla aika vähissä. Kaikki ns. "tunnetut" merkit alkavat olla jo kokeiltu. 

Tästä paketista on nyt kokeiltu kaikkia makuja, eikä mikään kelpaa. Vanhemmilla kissoilla alkaa olla ihan kiitettävä määrä ruokaa jemmassa. Ärsyttävää nirsoilua. Hyvin ärsyttävää.



Tämä Greenwoodsin tonnikala on ainoa näille nirsokeille kelpaava. Makuvaihtoehtoina olisi tonnikalan lisäksi myös kana, mutta se ei kelpaa. Ellin ja Piin kohdalla ollaan siis aivan täysin tämän ruoan varassa.

Nyt kävi vielä niin, että joku unohti tilata tätä lisää ja ruoka loppui. Meillä kuollaan varmaan nyt sitten nälkään.

Mukavaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

  1. Jotenkin lohdullista, että muillakin temppuillaan ruuan kanssa. Onneksi edes raksut maistuu, niin ehkä nälkäkuolema ei kuitenkaan koita.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :D Tiedä sitten mitä tässä tekisi, jos raksut eivät maistuisi... Nirsokit joutuvat vielä jonkun aikaa odottamaan ruokatilausta :)

      Poista
  2. Voi ei, teilläkin! Ekstranirsoa porukkaa siellä, kun kerran vain yksi tietty tonnikala kelpaa! :D

    Jos nälkäkuolema uhkaa, niin ehkä sitten alkaisi kelvata muutkin ruoat? Miten tuo eroaa jostain ruokakaupan kissan tonnikalasta, tai jos se on pahaa niin ainakin Mustissa ja Mirrissä taitaa olla kaikenlaisia tonnikalaruokia, jos joku niistä menisi alas. Tai sitten repäisette ja tarjoattekin jotain ihan muuta makua. :D

    Ja onneksi niillä raksuillakin elää... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Ilmeisesti melkein kaikilla harrastetaan nyt samaa :D

      Niin itsekin luulisin, mutta kun ei... Ja eroista noiden kanssa ei ota selvää sitten mitenkään. Kaikki kaupoista saatavat tonnikalan makuiset on testattu, mutta ei mene alas :D Järjellä ajatellen niissä ei voisi olla eroja, mutta kissojen mielestä ilmeisesti on... Kokeilin tarjota ihan ihmistenkin tonnikalaa eikä sekään kelpaa. Myös nauta, kana, riista, lohi ym. on jo kokeiltu :D

      Raksuilla saavatkin pärjätä kunnes tuota ruokaa tulee lisää, kerran muu ei käy :D Toivottavasti vanhemmiten näillekin kelpaa sitten mikä vain. Ottavat tietysti toisistaan mallia :P

      Poista
    2. Toivottavasti vanhemmiten tosiaan kelpaa useammat ruoat! Ehkä teillä nuoret tosiaan ottaa mallia toisistaan, että kun "kaveri ei syö niin en syö minäkään." Miksi eivät voisi vanhemmilta kissoilta ottaa oppia!

      Meilläkin toivotaan, että Seppo ei nirsostu entisestään. Tänään tarjoillaan taas ällöMac'sia, mitenkähän menee alas...

      Poista
    3. Näin on! Kun ne muutenkin ottavat vanhemmista mallia, niin miksei sitten tämän ruokahomman kanssa... Meidän vanhemmat kissat eivät nirsoilleet pentuna, joten tämä draama on vähän uutta itsellekin. Nämä kaksi ovat kuin paita ja peppu, aivan liian toisiinsa kiinni kasvaneita ;D Pitää varmaan seuraavaksi kokeilla syöttää ne eri huoneissa, mutta liekö siitäkään apua...

      Tsemppiä Sepon ruokailuihin! Tuntuu, että tätä nirsoiludraamaa on vähän turhan paljon ilmassa :D

      Poista
  3. No voihan nirsous! Ei auta muu kuin kiristellä hampaita ja koittaa saada jotakin syötävää mokomille vatsantäytteeksi... samaistutaan hyvin tähän ongelmaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! :D Hyvin ärsyttävää touhua, toivottavasti lopettavat tämän pelleilyn kun vanhenevat :D

      Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...