tiistai 27. syyskuuta 2016

Kissanruohoa ja repimistäLaitoin kissoille ohraa kasvamaan kissanruohoksi. Saa karvapallot mahassa kyytiä. Pitkäkarvaisille kissoille ruohon antaminen on tärkeää. Turkkia nuollessa karvoja eksyy mahaan ja sitä kautta suolistoon. Nämä karvapallo-ongelmat on meilläkin aikaisemmin koettu. Kissojen mielestä sillä on myös mukava leikkiä. Elli oli mukana istuttamassa ja tarkistamassa työn lopputuloksen.

Kakarat ovat ottaneet rasittavan tyylin repiä tapetteja ja sohvaa. Raapimapuita niille on kolme, mukaan lukien yksi iso raapima/leikkiteline. Mutta ei, ne eivät kelpaa kun on niin paljon kivempi repiä tapettia ja lähteä kurnuttaen karkuun kun komennetaan... Elli ei ainakaan meinaa uskoa millään.


Oven vieressä hienot jäljet tapetissa

Ja ikkunan alla...


Ja makuuhuoneessa...


Täällä saa kohta uusia taas tapetit. Emme ole kerenneet vielä remontoimaan muutenkaan talon toista päätä loppuun ja kohta saa uusia jo remontoidut huoneet... No, sitä se kissanpito on. Pitää koittaa paikkailla jälkiä liimalla.


Ahkeroinnin jälkeen on hyvä ottaa pienet unet

Jompikumpi pennuista on myös ottanut tyylikseen peittää VÄHÄN reippaammin. Hiekkaa on metrin säteellä hiekkalaatikosta. Sitä onkin kiva joka päivä kahdesti lapata takaisin hiekkalaatikkoon. Pitää ostaa jonkinlainen alusmatto.

Onneksi laatikko on kissojen omassa huoneessa. Ja nyt ei enää harmita yhtään että ei olla ehditty jatkaa sen huoneen remonttia... Lattia menee vaihtoon vasta kun kissat ovat aikuisempia.

On varmasti hyvin peitetty4 kommenttia:

 1. Meilläkin on taas kasvamassa ohraa kissoille. Etenkin Mörkö tykkää rouskutella heiniä.
  Aika hurjaa jälkeä ovat pennut tehneet teillä! Apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin :D Jälkiä on todellisuudessa vielä enemmän, kaikista en ole vain viitsinyt ottaa kuvia kun ehkä HIEMAN harmittaa nuo tapetit...

   Poista
 2. Karut noi tapetit :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :/ Pennuilla on nyt koulutusvaihe päällä, jospa saisi tuon touhun loppumaan...

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...