sunnuntai 3. joulukuuta 2017

LankakaveriHeti ensimmäisten pakkasten tullessa tuli tarve aloittaa jälleen villasukkien kutominen. Paniikki oikeastaan. Aivan kuin muuten jalat jäätyisivät ja maailmanloppu olisi lähellä. Neljänsien parien aloittamisen jälkeen tätä voidaan ehkä voidaan varmaan sanoa jo pakkomielteeksi. Ja jännetuppitulehdus siihen päälle.

Kissat ovat olleet luonnollisesti hyvin kiinnostuneita tästä puuhasta. Elli varsinkin. Mutta Elli on tuhma, eikä anna kutoa rauhassa. Siksi kutomishetket pitää ajoittaa neidin puuhien mukaan. Pii saan olla mukana puuhassa, koska se on vihdoin oppinut sen tärkeimmän sanan: EI. Plussana vielä se, että Pii on niin laiska.Oikeastaan Pii pystyy häiritsemään puuhaa pelkällä olemuksellaan. Kutomiseen tulee jatkuvasti silitystaukoja.


Vähän voi (ja pitääkin) kokeilla puikkoja. Mutta ne eivät ole niin kivoja "kuolleena".


Usein Pii nukahtaa kesken katselun.
No, ainakin saa vähän käytettyä tuota lankavarastoa pois. Joku on nimittäin lankahamsteri. Jos vain on jokin hyvä tarjous langoista... Ehkä voisi kumminkin seuraavaksi tehdä lapaset, villasukkia ei kuitenkaan määräänsä enempää tarvitse.

Mukavaa sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia!7 kommenttia:

 1. Aika rentouttavaa puuhaa tuo puikkojen kilinän kuuntelu. <3 Mulla loppuu neulomistaidot kantapään kohdalla, pakko ostaa villasukat aina jonkun muun tekemänä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvin rentouttavaa, suorastaan nukuttavaa :) Itsekin tappelin aikoinaan kantapään kanssa. Opettelin lankakerän vyötteessä olevan ohjeen mukaan, joka oli erittäin epäselvästi kirjoitettu. Meinasi tulla useita itkupotkuraivareita :D

   Poista
 2. Aaw, niin söpö apulainen. :3 Hyvä, että edes toinen nuorisosta on kilttinä. Edes joskus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edes joskus juu :DD Elli taas on niin kauhean villi tuhmuri :P Aletaan jo uskomaan ettei se ikinä rauhotu :D

   Poista
 3. Oi niin ihana apulainen! Kiva kun osaat itse villasukkia tehdä, minulla jää myös ihan säärystimiin=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan sukista mitään tulisikaan, jos ei apulaista olisi ;D Aina kaikessa mukana :)

   Poista
 4. Ihana apulainen ja suloiset kuvat! Hyvää viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta teille!❤ P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

  VastaaPoista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...