perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kokeilusetti ilmaiseksiMeidän taloudessa rakastetaan kaikkia ilmaisia ja kaupanpäällisiä. Ajattelin tähän väliin vielä vinkata tästä Mustin ja Mirrin kampanjasta, vaikka tätä onkin mainostettu vaikka missä mediassa. Ilmainen on aina ilmainen.

Eli siis Mustilla ja Mirrillä on kampanja ajalla 1.-3.6.2017. Myymälöistä saa Purenatural-kokeilusetin (kuivaruokaa 400g ja pussin märkäruokaa 100g) ilmaiseksi, jos vie sinne tyhjän kissan kuivaruokapussin. Pussin merkillä ja koolla ei ole luonnollisesti väliä. 1 kokeilusetti/talous.

Me käymme ainakin ahneesti ja kiireellä hakemassa kokeilusetin. Näin pienestä meillä ollaan iloisia 😸😸
4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Ei ollut meillä osunutkaan silmään mistään, joten pitää huomenna käydä hakemassa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa :) Liian harvoin saa kissoille mitään ilmaiseksi :D

   Poista
 2. Voi harmi, me ei varmaan ehditäkään hakemaan. :/ Tätähän meillä syödään herkkuna. Seppokin on nyt päättänyt, että raksuja voi sittenkin syödä: tätä, Applawsia ja PrimaCattia. :D

  Mitäs teillä tästä tykätään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi on, kun ilmaiseksi... Hienoa, että Seppokin syö raksuja :) Vielä kun näille meidän saisi kaikki märkäruoat kelpaamaan, tai löytyisi joku merkki, jota kaikki söisivät. Tosin märkäruoan kelpaamattomuus ei varmaan kovin vakavaa, voihan kissa raksuilla ja raakaruoallakin elää :D

   Tuosta Purenaturalin kuivaruoasta tykkäävät tosi paljon! Kaikki syövät :) Märkäruokaa taas nämä kaksi nuorempaa eivät suostuneet syömään. Vanhemmat saivat syödä pussin :) Hyvä tietää, ettei sitä ainakaan kannata ostaa.

   Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...