perjantai 18. marraskuuta 2016

Pitsiä peltipurkkeihin


Näiden purkkien valkoiseksi maalaaminen oli muutaman päivän projekti. Tuntui, että aina vain pelti kuultaa lävitse. Maalikerroksia piti laittaa viisi. Käytin nyt Mastonin maalia, joka on ihme kyllä huonompaa kuin Biltemasta ostettu maali. Bilteman maalilla vastaavaa läpikuulto ongelmaa ei ole ollut.

Rulla pitsinauhaa on lojunut muutaman vuoden askartelulaatikossa, ja päätin nyt käyttää sen tässä samalla nyt kun näitä purkkeja muutenkin koristelee. Pitsi on vähän sellainen materiaali, jota harvoin käytän missään.

Kirpputorilta ostamani korut silppusin hyötykäyttöön. Niitä tulikin iso rasiallinen. Näistä jää materiaaleja vielä useisiin askarteluhetkiin.
Nämä purkit olivat mielestäni ihan kivoja tällaisenaan, eivätkä tarvinneet enää mitään lisäystä. Purkit löysivät paikkansa meikkikaapista. Toiseen siveltimet ja toiseen kaikki meikkikynät.Näistä lumihiutalepurkeista tuli kivan talviset. Luultavasti päätyvät keittiöön kynätelineiksi. Kyniähän pitää olla joka huoneessa...4 kommenttia:

  1. Nämä näyttävät niin sieviltä, ettei uskoisi, että pohjana on peltipurkki. :) Tällainen aiheiden vaihtelu saman blogin sisällä on mukavaa. Ja kätevää, kun usein tekisi nimittäin mieli lukea kaikenlaisia sisustus- ja askartelublogeja mutta niihin ei aika kissablogeilta riitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, tästä on vähän muuttunut pikkuhiljaa tällainen sekablogi. Lifestyle puolelle ei kuitenkaan mennä :D Itsellänikin aika riittää vain muiden blogien pikaiseen selailuun, kun hyviä luettavia kissablogeja on niin paljon :)

      Poista

Kiitämme kommenteista :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...